Észvesztően jó hónappal nyitjuk a mozis évet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Észvesztően jó hónappal nyitjuk a mozis évet "

Utoljára szerkesztette: MZperX75, 2017.01.09. 18:44:10

Utoljára szerkesztette: MZperX75, 2017.01.09. 18:44:10
Gyakorlatilag, szét fogom mozizni magam a hónapban. Ebből egy rakás film érdekel. Ma kipipáltam a Nagy Falat, ajánlom annak, aki szereti az akciót és a látványelemeket, ott van a szeren.
de ez hibás képet fog adni, mert nem jelenik meg a válaszod az értékelésben hiszen nem is válaszoltál.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
olyan választás miért nincs, hogy egyiket sem akarom megnézni?
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
És aki nem szavaz csak a cikket olvassa el? Az aoutomatikusan az "egyiket se" opcióhoz sorolják?
Én egyetértek azzal, hogy kéne egy "Ezek közül egyik sem érdekel" opció. Úgy lenne korrekt.
Én egyetértek azzal, hogy kéne egy "Ezek közül egyik sem érdekel" opció. Úgy lenne korrekt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ize, ugye erted mi lenne 1 felmeres lenyege....vagy hogyan is mered azok szamat akik "egyik sem"-re szavaznanak?
Ma megnéztem a Nagy Falat. Egész jó volt. Akinek a bemutató tetszett annak érdemes beülnie.
Viszont előtte volt a Vakfolt c. film trailere. Életemben ilyen okádék filmet még nem láttam. A 3 perces bemutató fizikai fájdalmat okozott. Az a "színészi játék".....
Viszont előtte volt a Vakfolt c. film trailere. Életemben ilyen okádék filmet még nem láttam. A 3 perces bemutató fizikai fájdalmat okozott. Az a "színészi játék".....
Izé, ha egyik sem érdekel akkor nem szavazol, nem?
idén ilyen erős felhozatal még nem volt, azért :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem BRUTÁLIS a január? :)
MerlinWVIP
Ezek a cikk címek:) Minden hónap eszméletlen-észvesztően-zseniálisan-fantasztikusan-elképesztően-letesszük-a-hajunkat jó. Hiába, az élet már csak szép:)
[merlinw.org]
Persze megint nincs ott az "egyik sem" opció :) Nincs új a nap alatt az sg-n :D