A streaming ellenére népszerű a The Pirate Bay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól tudom, lehet, hogy nem... a Netflix pl. Chrome, Opera és Firefox alatt csak 720p-ben jön maximum. És persze a menőség jelentősen ingadozhat. Vagyis a minősége nem maradéktalanul kielégítő. És a torrent ingyér van, a szolgáltatásért fizetni kell. Sőt, odáig megyek, hogy nagyon sok sorozat van, amit egyszerűen nem lehet megtalálni a streaming szolgáltatások adatbázisában. Csak letöltős verzióban valahol...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Egyre több a legális stream-platform, azonban az oldal még mindig az illegális filmmásolatok első számú lelőhelye.
Nem pontos a mondat szerintem.

Egyre több a legális stream-platform, azonban az oldal még mindig az illegális filmmásolatok linkjeinek első számú lelőhelye.

jól mondod.

‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵

Talán úgy lehet, hogy sok fizetős szolgáltatás minősége a mai napig sem üti meg például egy tisztességes internal encode minőségét, bár ezeket nem a TPB-n kell keresni. Kb. mint a szénné tömörített IPTV és/vagy kábeltv adások: annak ellenére gagyi a képminőség és a kontent is, hogy fizetnek érte, nem is kevesen. Nincs ezen mit csodálkozni :-)
MerlinW
A fizetős streamek mellett népzerű az ingyenes torrent. Nem is értem hogy lehet ez😄

[merlinw.org]