7
-
morguldae #7 Jó volt - ennyi. Mindenki nézze meg. -
CheapThrills #6 A kereskedelmi tv-k úgyis szarrá fogják vetíteni pár hónap múlva (még elérhető lesz illegális letölthető formájában is) és akkor beindul majd még jobban a fikahadjárat. Szerintem bármelyik filmről kikérnék legalább 1000000 néző véleményét, akkor közel 50-50% lenne a tetszett/nem tetszett arány. Ennyi. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. -
zetortraktor #5 Te nem keversz valamit? Nem pont fordítva akartad írni? Itt van egy film, amit, ahogy olvasom, nagyon sokan megnéztek (birka módjára), egy film, amit még ajánl is morguldae, hogy milyen jó, de nem rohanok el, mert nem tartják színvonalasnak. A valóvilágot sem nézem, mert... sokan megnézik és nem tartják színvonalasnak. (Lehet, hogy azt olvastad, hogy a mostani szezon színvonalas volt, nem tudom, de én általában pont az ellenkezőjét szoktam.) -
Dewri #4 Aki meg azért néz/nem néz egy filmet, mert MÁSOK véleményét fogadja el látatlanban, nos, az meg is érdemli... Gondolom nézed a valóvilágot, ikszfaktort, győzikesót és egyéb "milliók" által "színvonalasnak" tartott műsorokat is, a többség nem tévedhet alapon... -
zetortraktor #3 Csak azért nem hiszem, hogy bárkinek érdemes megnéznie, mert neked tetszett. Nem ismerünk, gőzünk sincs arról, hogy milyen az ízlésed, kevés filmet nézel (abból kiindulva, hogy nem láttál mostanság jobbat, pedig nem semmi kínálat volt), és nem írtad le azt sem, hogy miért jó.
Cserébe mások leírták, hogy miért elég szar. Egyelőre jobban teszi az egyszeri néző, ha nekik hisz. -
morguldae #2 10-ből szerintem 8-as a film, szóval érdemes megnézni. Legalább is nekem nagyjából tetszett. Nem nagyon láttam mostanság ennél jobb filmet. -
Ender Wiggin #1 Nagyon kevés blockbuster képes csak az USA piacán visszahozni a költségeket (a reklám sokszor megduplázza azt, amit hivatalosan közölnek). A külföldi bevétel kb. 1/3-ada megy vissza a stúdióhoz, így az néha ment a menthetőt. Az AC esetében valószínű már a storyboardnál elment a hajó, aki felvetette az ötletet, azt kellett volna nyakon vágni.