2
Troll and I - így neveld a trollodat!
  • Watford
    #2
    Mekkorát ordít! :DD +fav
  • grebber
    #1
    Troll and I - így neveld a trollodat!

    A Spiral House új játéka a második világháború utáni Skandináviában játszódik, hősünk egy fiatal fiú, akinek saját trollja van. Csak egymást támogatva küzdhetik le a nehézségeket. Nyomukban vadászok loholnak, szóval ne lesz könnyű.
    A Spiral House csapata nem ma kezdte a szakmát: 1999 óta segítenek be ilyen-olyan projektekbe. Első saját IP-jük a Troll and I lesz, amely műfaját tekintve egy akció-kalandjáték. Főhősünk Otto, egy fiatal fiú, aki a második világháború utáni Skandináviában éldegél, mígnem a sors összehozza egy mítoszokból ismerős lénnyel, a trollal.
    Kettejük közt ritka kötés alakul ki, együtt küzdenek a túlélésért, miközben vérszomjas vadászok loholnak a nyomukban. A harc és a felfedezés mellett rejtvényeket is meg kell oldanunk, melyek összetettsége hasonló lesz az Unchartedekben és a Tomb Raiderben tapasztaltakkal.
    A játékban mindkét hőst irányíthatjuk, helyzetfüggő, hogy éppen kire van szükség. Mindkét karakternek megvannak a saját erősségei és gyengeségei, Képességeiket fejleszthetjük is egy skillfa segítségével, ráadásul craftolhatunk is. Nem csak emberekkel akasztjuk össze a bajuszt, hanem a skandináv mitológián alapuló gonosz teremtményekkel is.

    TROLL AND I - CINEMATIC TRAILER




    A legjobb móka vélhetőleg az osztott képernyős kooperatív mód lesz.

    A Troll and I 2017. március 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

    info: Gamekapocs

    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.12.15. 19:10:15