21
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
-
fluency #21 A GOG-on most ingyen be lehet húzni a játékot. Szóval, aki eddig nem vette meg csak szemezgetett vele, annak itt az alkalom. :) -
hawkie22 #20 Én tegnap akadtam a játékra, nem is tudom, miért maradt ki eddig nálam, a YT-n nézelödtem Desperados 3 videók után és ott mutatták ezt. A Commandos-sorozat illetve a Desperados 1 és a Robin Hodd Legend of Sherwood mind mind a kedvenc taktikai játékaim közé tartoznak, szóval miután megláttam a ST-t, nem volt kérdés, hogy rögtön megveszem. Tegnap este még csak az elsö pályán sikerült játszanom, még annak se értem a végére, de már most látszik, hogy sok órát fogok beleölni a játékba. Júniusban meg ugye jön a várva várt Desperados 3. :) -
#19 Én sem hallottam róla, egészen egy véletlen elkapott youtube trailer-ig....Érthetetlen, miért nem reklámozzák jobban -
#18 Huh megvettem a játékot, remélem faszányos lesz.
Amit eddig láttam gamyeplay-ekben nagyon jónak tünt, izometrikus lopakodós cucc ilyen japán körítésben... -
#17 Ebben a játékban a parasztok több bajt okoznak, mint a katonák, marhára idegesítőek! -
sata75 #16 Megtaláltam ezt a K...A jó játékot és csodálkozom, hogy csak ennyi hozzászólás van....
Ezt mi ez? -
#15 42 óra alatt végeztem én is, ha nem ennyire év végén jön ki ez a játék simán tarolt volna a GotY szavazásokon, szvsz. -
#14 Végére értem, tipikusan az a eset amikor egy játék minden kifizetett fillért megér. -
Nos #13 meg a norvég hopliták :) -
#12 Szerintem van az több is. :D
Egy speedrun videót megnéznék (ami sikerül is :D)... elég elképzelhetetlenek ezek a megadott idők...
Utoljára szerkesztette: NIBI, 2016.12.14. 16:27:41 -
#11 Én nem megyek rá külön a challenges feladatokra, ami sikerül az jó, ami nem az nem.
Szvsz, kb 10 óra plusz játékidö ha mindent ki akarsz maxolni minden pályán. -
#10 Én ma kezdem el a 11.-et. :) -
#9 Most csinálom a tizediket, eddig 38 órát mutat a steam, nem lesz egy rövid játék...a challenges feladatok néha igencsak megnehezitik az adott pályát, persze tudom, hogy opcionális de azért megszoktam csinálni. -
#8 Sikerült belenéznem, nem rossz, gyakorlatilag Desperados Kínában, persze lehet mondani, hogy a Commandos volt az alap ami igaz is, de a kezelőfelület egyszerűsödése, a quick action stb. mind a Desperadossal jött be. Azt tudni már ,hogy hány pálya van benne? -
Nos #7 :)na igen, egy speedrunt eleg durva lehet vegigtolni, azzal nem fogok kiserletezni -
#6 Elég vicces achievmentek vannak... 20 perces speedrun, jah... 4 órát küzdöttem azzal a pályával. :D (Jó volt benne egy ebédelés is és elfelejtettem megállítani :D, dehát fél óránál nem volt az több.)
Utoljára szerkesztette: NIBI, 2016.12.13. 20:08:44 -
Nos #5 Ennek mindenkepp erdemes eselyt adni. Hangulatos, baromi jo, agyalni is kell idonkent. Hc-n megyek. Kimaxolni nem fogom az osszes achievmentet, de probalok minden palyat alarm nelkul megcsinalni. Lehetne foleg pozitivumokat es keves negativumokat emliteni, de ha csak a jatekelmenyt nezem, akkor ez nalam eleg eros. -
#4 Én is beleküldtem már azt a 30 órát. :D Mindig elcsodálkozom hogy mi a fene tartott órákig egy pályán, de ennek ellenére élvezem... Totál Commandos a hangulat és a játékmenet, bár azt még kis koromban nem tudtam végigjátszani, úgyhogy ezt most amolyan tiszteletből mindenképp meg akarom tenni. :)
Normal és hardcore fokozat között nem tudom mi a különbség, én nem éreztem semmit... így is úgy is voltak nagyon húzós részek, mert bizony vannak elég genya részek/helyzetek, mikor tényleg egy adott pillanaton múlik az akció sikere. :)
Értékelés:
+ Ötletes és változatos pályák, mellé jó kis sztoryval. :)
+ Grafika/kidolgozottság/látvány kiváló, hangulat szuper (a vicces beszólásokkal, storyval stb)
- A shadow mode lehetne jobban programozható, olykor kevésnek érzem az egy mozdulatot...
- Egy kicsit hamar megkapjuk a karakterek teljes képességeit.
(De azért lesznek pályák, ahol meg "kell" válnunk tőlük (prison). :) Akkor kicsit melós, de élvezetes kihívás megdolgozni értük. :) -
#3 Nálam az év egyik meglepetése, csoda, hogy még nem volt szó itt róla. -
Kisssss #2 nem néz ki rosszul... -
#1 Múlt héten találtam rá erre a játékra majd a demó után azonnal megvettem és azóta már harminc órát beletettem.
A játék a commandos alapjaira épit és rendkivül addiktiv, a japcsi hangulat / föleg ha japán szinkronnal és angol felirattal játszik az ember / meg mindent visz.
Nehéz fokozaton böszme nehéz is de ez igy van jól...
Érdemes ránézni a steam értékelésekre 97% pozitiv.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2016.12.12. 11:30:51