Vernee Apollo Lite - meglepően kiforrott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi a tippet, kedvesemnek pont ilyen van, majd javaslom neki az alkalmazast. Amugy meg van vele elegedve, az o igenyeinek teljesen megfelel, foleg egy oreg xperia arc utan 😊
Korrekt cikk, egy durva tévedés van benne, a 2 órás töltési idő. 1 óra alatt tölt, ami nem mondható gyengének, vagy átlag alattinak..
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jaja, de nem 85 amit írtál és magyar garis/ szervíz.
Elég volt egyszer gariztatni egy kinából vett telót, 5 hónapon keresztül ment a harc.
Egyébként az Apollo kamera problémáját lehet orvosolni más kamera szoftverrel mert az alap cuccal van a baj.
Pl. Camerlingoval már jó képeket lehet vele lőni.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.12. 19:35:53
Elég volt egyszer gariztatni egy kinából vett telót, 5 hónapon keresztül ment a harc.
Egyébként az Apollo kamera problémáját lehet orvosolni más kamera szoftverrel mert az alap cuccal van a baj.
Pl. Camerlingoval már jó képeket lehet vele lőni.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.12.12. 19:35:53
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Itt is 70ezer, szóval nem értem miért reklámozod.
http://eustock.eu/shop/okostelefon
csak neked 😊
csak neked 😊
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Hüm, ennyiért tényleg nagyon olcsó. Árgépen 85e alatt nincs, szóval még szállítással, vámmal együtt is megéri.
" hiába a nyolc mag, a négymagos Snapdragon 820 bizony messze a Helio X20 előtt jár. Ja és az x20-as 10 magos. A másik meg, hogy tri-cluster szervezésben, vagyis SOHA nem megy egyszerre a 10 mag. 4-4-2 megy, annak függvényében, hogy milyen feladatra kell = ez miatt lesz jó neked a fogyasztás terén.
" és közepesen erős processzorral" Konkrétan csak a sd820 jobb gyorsabb nála.

Utoljára szerkesztette: hungi, 2016.12.12. 12:17:58

Utoljára szerkesztette: hungi, 2016.12.12. 12:17:58