6
-
Cyberdog #6 Horror terén igazán jó évet zártunk??? Az elmúlt 10 évben nem volt jó horror év. Idén legalább volt egy-két meglepő és tűrhető próbálkozás. Ami tényleg jó is volt, na azt sem a jenkik szállították, hanem a koreaiak.
A cikk írójának: A film címét, majdnem eltaláltad Dreamscape (Álomküzdők). De ez semmiképpen sem hiba, hisz régi filmről van szó és elég kevesen ismerik ezt az igazán izgalmas és klasszikus sci-fi-thriller-t. 1984-s alkotás.
Dennis Quaid, Max von Sydow, Christopher Plummer, Kate Capshaw
-
KoLaMan #5 Valami követ (It Follows) volt a címe - két és fél éve.
Agyament fura alapszituáció, a filmben logikai buktatókkal, de ha azt elfogadta az ember, maga a film teljesen jó volt, élvezhető horror-hangulattal. -
#4 én mostanában egyetlen jo filmet láttam asszem a valaki követ vagy mi volt a cime -
hungi #3 Ezek közül néhány már vegyes műfaj, de igazat adok neked évek óta nincs olyan horror amire azt mondtam volna hogy ez igen. A gonosz ház/gyerek/kisértet/lény/könyv alapú klisésorozatokat amik mostabában futnak semmi újat nem tudnak mutatni. -
KoLaMan #2 "rég volt ennyire jó évünk" - érdekelne mikre gondoltál konkrétan.
Sajnos a cikkíróval kell egyetértenem, sőt én a "...utóbbi hetek-hónapok horrorkínálata..." szófordulathoz az éveket is hozzácsaptam volna...
Hogy én is konkrét legyek, nagyjából ezeket láttam:
10 Cloverfield Lane, Don't Breathe, Lights Out, Pride and Prejudice and Zombies, The Boy, The Forest, The Other Side of the Door, The Witch
- és nem sok örömöm telt bennük. Sőt, volt olyan, ami alatt simán untam magam - egy horrort alatt...
A fenti filmet nem láttam még, de azt gyanítom, csak javíthat az átlagon. -
kalapos01 #1 "Végre"? "Végre" egy élvezhető horror? Ne röhögtessük már ki magunkat, rég volt ennyire jó évünk. És ez egy nagyon közepes film.