12
  • cateran
    #12
    Ja, ha lemarad az 1. felora, akkor mar nem is eredettortenet? " Peter Parker will have his first solo adventure as Spidey" Asztaaaa igy mindjart mas...(az, hogy max 1 2 perces visszaemlekezes lesz esetleg a filmben, attol ez meg megint a friss Pokember....aki epp csak kibujt a halobol vagy mifene)

    Ja, hogy mostansag? Akkor szamoljuk inkabb csak az elmult 2 evet..vagy ne is, csak az idei evet..vagy inkabb csak ezt a honapot, sot ne legyunk tul szerenyek..a mai napon 1 reboot sem keszult...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.12.11. 02:08:32
  • Ender Wiggin #11
    Ben bácsi. Mármint, aki nem hal meg megint.
  • arty
    #10
    elég szar is lett :D
  • kalapos01
    #9
    Azért egy színész nem játszhat túl sokáig tinit, szóval Pókemberből mindig frissíteni kell, de

    "kíváncsi leszek mikor lesz batman reboot"

    Már megvolt. vagyis oké, az önálló Batman-film, amit Affleck rendez, csak most jön, talán 2018-ban, de a karakter már megérkezett. A Superman v Batman nem a Nolan-féle adaptáció világában játszódik.
  • kalapos01
    #8
    Ebben hol az eredetsztori? Nem csípi meg a pók, nem halt meg May néni. Már Pókember a srác az Amerika kapitányban is. Akkor jó lesz?:)

    Egyébként Amerika kapitányból vagy Vasemberből több készült, mint Supermanből. Mármint mostanság, saját film.
  • Totti5
    #7
    "mert számomra a Nolan féle marad az etalon"

    S nincs is ezzel gond, de biztosan lesz még Batman film ( volt is idén ), hisz az idő nem áll meg, de ezzel a hozzáállással kár volt Nolan Batman részeket is megcsinálni, hisz ott volt az első sorozat ami űberalles. Ütitek a gondolataitokat a másikkal... ha nem tetszik nem kell nézni, viszont az világ megy előre eltelnek 10 évek és meg lehet csinálni mindent másképp ami sikeres és jó lehet, sikeresebb és jobb lehet ( vagy nem, de induljunk ki abból hogy pozitív a dolog ). Ha nem így lenne, rengeteg kiváló dologról lemaradtunk volna már.
  • Totti5
    #6
    Van ott még, egyre több kapja meg a saját filmet / sorozatot.
  • GSAgent89
    #5
    2002 -ben volt egy pókember film, azóta volt megint egy csodálatos pókember, most megint egy...
    én nem bánom de ez már tényleg unalmas, kíváncsi leszek mikor lesz batman reboot
    mert számomra a Nolan féle marad az etalon....
    trailert elnézve remélem nem ez lesz az ironman következő része xD
  • cateran
    #4
    "Több ezer Pókember-sztori jelent meg képregényben, bőven van miből válogatni."
    megis mindig lerohadnak az eredetsztorinal...azaz rokabooor....raadasul tobbezer szuperhos van, fasznak kell mindig ugyanazt az 5-ot abajgatni..Superman, Batman, Spiderman..hany film is keszult? Talan tobb, mint az osszes tobbi szuperhosos egyutt....
  • kalapos01
    #3
    A hatodik film miatt hisztizel meg rókabőrözöl? Több ezer Pókember-sztori jelent meg képregényben, bőven van miből válogatni. Vagy fel kéne már nőni. Ezek sorozatkarakterek. Sokan példálózhatnak azzal, hogy a huszonikszedik James Bond-film is milyen jól sikerült, de mindegy. Lehet, hogy sokkolni fog, de ezek a karakterek túl fognak élni téged. Nagyon sok Pókember lesz még. Nyilván a fiatal színészek felnőnek és idővel mindig új meg új fogja eljátszani őt.

    De a varázslat a #2-es kommentben van. Mi a francért kell zokogni olyasmi miatt, ami nem érint téged? Ugyanúgy nem fogod fogyasztani, mint a szomszéd főztjét. Akkor meg? Én magasról teszek a Pókember-filmekre, ilyesmit nem szoktam nézni. Aki viszont szereti a műfajt, annak hadd legyen jó.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.12.09. 11:41:42
  • Totti5
    #2
    Tehát a legjobb az lenne hogy ne legyen semmi és akkor az boldogság? szerencsére a világ nem így működik. Csinálják, próbálkozzanak, vagy jó lesz, vagy jobb lesz vagy akármilyen lesz. Lényegtelen, amíg nem láttad.
  • Panzermeyer
    #1
    Nem reboot ez már, hanem a sokadik rókabőr. Szerencsétlen pókember, ilyen szempontból így tönkretenni... Kár érte.