5
  • ostoros
    #5
    "A dezinformációval való riogatás pont a dezinformációs taktika (hangulatkeltés, tömegmanipuláció, felforgató tevékenység) egyik kedvelt eleme. Politikai elemzők tömkelege rántotta le a leplet erről a hazugságáradatról (kibertámadás a tajgából) már az amerikai elnökválasztás kapcsán, most ugyanezt a paranoiát akarják bevetni a német választások során is. Lerágott csont. Na és, ha mégis így lenne, és "igazat" állítanának? Nem ennek a piszlicsáré dolognak a bizonyítása vagy éppen a cáfolata döntötte el Hillary sorsát, nem is ez fogja eldönteni a Mutti áldásosztó karizmájának további beteljesedését vagy angyali bukását. A háttérpolitika szenny- és moslékplatóján ennél sokkal nagyobb tektonikus erők hatására mozdulnak a felszíni lemezek."
    Ugyanez az oroszokra is igaz és a nyugatra is igaz.
  • ostoros
    #4
    Szerintem tényleg az is volt. De igazából az elvtársak közötti leszámolásnak indult, csak kicsúsztak az események a kezükből.
  • Skylake
    #3
    Ó, újabb x+1-edik populista f*sz retorika a betámadásról. Értem a dolgot, szeretné visszaépíteni a régi birodalmukat, ennek az információs háborúnak a része. Egy nagy gond van. Ő egyetlen perspektívát csak tud kínálni: elavult és dekadens autoriter rendszereket, az ezek fenntartáshoz szükséges erőszaktársadalmakat. Mindez, hogy úgy mondjam, nem túl vonzó "termék" - legalábbis nekem.

    Jöhetnek a trollok!
  • gothmog
    #2
    Nahát, Vlagyimír, tényleg?
    És azt hogy?
    Közhelytár:
    Az kiabál akinek a háza ég.
    illetve
    Ki mint él úgy ítél.

    Azt annyi.
  • coyote55
    #1
    Az is történelemhamisítás a szemükben, hogy mi '56-ot forradalomként ünnepeljük. Szerintük nyugati titkosszolgálatok aknamunkája volt.