5
  • Aldo Moro
    #5
    cénégypénégy
    Tanulj meg írni, baszod.
    Amúgy meg mi az a frencsájz?
  • c4p4
    #4
    Csak kifogás volt, hogy ha megölöd az elsőt kihal a faj, mert nem akarta, most nem ugrik be a neve, hogy végezzenek a testvérével aki az első vérfarkas volt
  • dyra
    #3
    Az első három rendben volt. A negyedik rész viszont olyan volt mintha egy Xena-t néznék a TV-ben vasárnap délután. Megnézem ezt is majd.
  • wraithLord
    #2
    Szerintem nem voltak rosszak az Underworld filmek, de tényleg érezhetően egyre gyengébbek (a 3. rész nekem tetszett, egy kis előzményfilm mindig jól jön, de jobb lett volna spinoff-nak). Viszont fantasy-rajongó révén nem annyira rossz, hogy ne nézzem meg.

    @Prof William #1: nem emlékszem rá már, de nincs vége a két fajnak, csak a forrásaik lettek kinyírva (?... ha ki lettek, erre sem emlékszem, csak arra, hogy a két fiú apja lett haltáp). Plusz Michael révén született egy hibrid faj is, amit mindkét fél rühell. Itt nem sütötték el, hogy ha megölöd az elsőt, akkor a többinek is annyi.
  • Prof William
    #1
    Nem úgy volt hogy már 2 és a 3 rész végén is megnyerték a háborút? A nemzetségek ősapjainak a halálával vége a két fajnak is nem?

    Vagy ez már azóta el lett feledve?