62
Die Young
  • Gary
    Jaja, a dögökhöz már hozzászoktam! :)
    Kutyát is fektettem meg próbaképp, de valahogy az idegen nekem, még akkor is, ha habzószájú elmeroggyantak!

Majd lesz még olyan...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

... fal, hogy visszasírod a Manor House-t! :)
  • Ironman2
    Nem muszáj leállni velük ütlegelni mindig.Bár elég látványosan murdel ki ahogy agyonütök egyet.D Ez az ugribugri jobban idegesít,főleg mikor felérek majdnem a tetejére a Manor House-ban,erre le is esek,kezdhetem újra.
  • grebber
    Ingyenes verzióban kiprobálható...A game ugyanúgy fizetős ha kell. Ez egy korábbi verzió. Van már frissebb warez is pl..
    Kb egy demó...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.20. 13:13:33
  • Ironman2
    Hoppá!!

Ingyenes lett a játék!!

Ide katt az infoért
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.09.20. 12:47:41
  • Gary
    Háát, B+ a kígyóknak, meg patkányoknak! Pont belefértek volna egy-két nehézségi fokozatba! Ahogyan a tárgyak kopása is!
    Persze, az is lehet, hogy csak olyan Dying Light sirás ez, mert később lesz még meglepetés! :Đ
  • grebber
    Launch Countdown: The Survival Trail & Pricing. 14.99$ lesz az ára.

Remember, everyone who jumped on board during the Open Alpha will get updates automatically. These players can also vouch for the quality and quantity of content already in the alpha version.
  • Ironman2
    Már most veri a Mirrors Edge-t.Nekem olyan monoton volt a kockaházak teteján való ugrálások,meg a túl egyszerű szinek,és grafikák.A sztori meg rövid volt.Ez ilyen Far Cry-Mirrors Edge keverék.A történetet meg egyenesen a Far Cry 3-ból lopták? Mert az is ugyanigy kezdődik.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.22. 20:38:49
  • grebber
    Alpha teszt - By Gamekapocs
  • Gary
    Azt hiszem, én - a STEAM fórum szerint is - végeztem az alfa verzióval! Egész kellemes volt az a 11 óra, amit a STEAM szerint eltöltöttem vele!
    A menüben hallható dal nekem bejött, játékon belül nem sok helyzetben van (még) zene.
    Az ugrándozás egész jól közelíti a Dying Light parkour-jához. Gondolom, még pár nehézségi fokozat is elfér majd benne!
  • Darun
    A végén még én is rápróbálok :D
  • grebber
    Már ebben az állapotában is kiváló game.
  • Darun
    Feltéve hogy tényleg játszható lesz és olyan jó, mint amilyennek kinéz.
  • Ironman2
    Akkor jól jár aki megveszi Indiegalan
  • grebber
    .. vagy mégsem

@There We Go
    - At the moment we cannot confirm you release price. It will depend from various things. We can, however, confirm that release price will be higher than current alpha price but whoever gets alpha on indiegala will get all future updates for free and keep the game forever.
  • grebber
    Igen ez csak a nagyon nem tudok várni emberkéknek van. Ebből nem lesz "teljes" game szóval igen meg kell majd venni később.
  • Ironman2
    Szerintem ez nem steames kulcsot ad,csak egy kipróbálható verzió.Steames játék megvásárlásakor mégegyszer kell majd érte fizetni,szóval szerintem érdemes várni rá.
  • Ironman2
    Hmmm,ha jól olvasom Indiegalan 10 dolcsiért már beszerezhető egy korai alfa változat,a steames még később jön,és az már több lehetőséget kinál,pl frakciókhoz való csatlakozás.Érdekes lesz.Itt v an az Indiegalas link,aki nem bírja megvárni a steamest:

LINK
  • Darun
    Pont tegnap néztem én is a trélert. (illetve most már tegnapelőtt) Meglepően jól néz ki, de ez önmagában még nem jelent semmit. Esetleg valaki próbálta már?
  • grebber
    Die Young - Alpha Gameplay Trailer

• Angelus1991ster
    Anno az ilyenekből filmeket csináltak. Nem rossz :)
  • Ainz
    Nem tűnik rossznak, de majd ha megjelenik 2020-ban, akkor ránézek :D
  • grebber
    Die Young - halj meg, vagy húzz el a szigetről!

Die Young Teaser

Egy fiatal nő vagy, aki a Földközi-tenger egyik szigetén tér magához, ahol a kegyetlen helyiek törnek az életere. Vagy elmenekülsz innen, vagy fiatalon meghalsz - a döntés rajtad áll! A Die Young egy brutális túlélőjáték lesz.
    Az IndieGala egy ideje már játékfejlesztéssel és kiadással kacérkodik, legújabb projektje a Die Young lesz, amely műfaját tekintve egy nyitott világú túlélőjáték. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott anyagban egy fiatal nőt irányítunk, aki csapdába esik egy görög szigeten, valahol a Földközi-tengeren.
    Sajnos a helyiek cseppet sem békés, vendégszerető alakok, előszeretettel mészárolják le a turistákat, így aztán el kell menekülünk onnan, ha nem akarunk fiatalon meghalni. Ehhez persze erőforrásokat kell gyűjtenünk, miközben kerüljük a feltűnést. De vigyázz, a vérebek könnyen kiszagolhatnak!

A Die Young valamikor 2017 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

info: Gamekapocs
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.26. 18:18:19