12
  • Whysper
    #12
    8))) TIGRIS
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.11.28. 16:22:34
  • bigjoe
    #11
    Jelzem Ganxsta Zolee színházban is játszik (lehet csak játszott)...
  • Zoliz
    #10
    A gond az, hogy Amerikát akarják a hülyék koppintani, csakhogy ez nem Amerika ahol több tizmilló dollár áldoznak egy-egyre unalmasabbá váló akciófilmre. Már Hollywood is csak nyüglődni fog, mert nem ez kell az embereknek. Poén erőszakkal vegyitve csak Tarantinonak megy. Itthon pedig nincs ilyen és nem is lesz soha.
  • Zombee
    #9
    Ganxsta Zolee nem gengszter, soha nem is állította magáról. A 90-es években behozta ezt a Cypress Hill koppintást, de ez csak külsőség, színpadi bohóckodás, színjáték, soha nem is volt más. Megpróbálta, bejött a népnek. De nem ragadt benne a szerepben, tévéműsorokban látni, hogy tud más is lenni, ráadásul aktívan zenél is, dobosként már jóval a Kartel előtt ismert volt a Sex Action, F.O. System és Dance zenekarokból.

    Egyébként bokszol, szóval neked tudna meglepetést okozni pár pofonnal. Az meg, hogy a bökős cigány veszélyesebb, evidens.
  • Yagami
    #8
    Én a Kontroll óta nem nézek magyar filmeket. Nem értem mások mit látnak bennük :) Olyan a filmgyártásunk, mint a focink; van, de szart sem ér. Jah, oszkáááár holokáuszt meg kertész imre holokáuszt, az van. Na hagyjuk is ezt...
  • jkedzs
    #7
    lol! az ilyen zolika féléknek van veszteni valójuk, tehát csak addig kemények, amíg azt érzik, hogy ők az erősebbek. előrántod a kést, máris elkezd csipogni, hogy hát ő nem is úgy gondolta. kirakat gengszter.
    egy félszemű 18 éves kancigány veszélyesebb nála.
  • Skylake
    #5
    Ez a gengszter zolika, ez a modoros lerobbant f*sz még megvan? Ilyen kendőt a gambáján, amit rákötött, a boldog 90-es évek végefelé lehetett látni. Ez mi ez? Alkoholista májzsugoros biztonsági őrbe oltott takarító? Utoljára az ilyen fajtájú kocsmabútorokon láttam hasonló outfitet. Hú, de zorallul néz az alsó fotón, nem bandzsa egy kissé? Szerintem kapna két sallert, utána már kezitcsókolomozna is, a parasztlengő után egy sörét meg kísérőért nevére venne 100.000 db SIM kártyát, vagy tíz bedöntésre váró áfacsaló vállalkozást is.
  • Voltan
    #4
    Egyetértek, csak a maszkosokat hagytad ki. Remek itthoni szakemberek vannak, akiket az itt forgó külföldi produkciókban használnak is. Csak éppen ha egy "ragyogó" hazai alkotásról van szó, akkor mindenki behal az árajánlaton, vagy a határidőn, és akkor bizony az van, hogy "nem baj, jön az imike, meg a katika, akik nagyonprofik, és megoldják a holnapi határidőre a kéthetes melót." Persze, jönnek is, csak hát ez látszik ám a végeredményen.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.25. 03:02:17
  • Dewri
    #3
    Azért pl az Argo 2 szerintem mint vígjáték és mint akció is egész jó, a színészi munkával sincs gond.. :D
  • repvez
    #2
    én még csak az előzetest és a mucsi féle reklámot láttam, de nem értettem a nagy felhajtást miatta.
    Sajnos ahogy a cikkben is leirták, itthon, nincs olyan szinész aki tényleg mozivászonra való és tényleg eljátsza a szerepét hitelesen.
    Mindegyik szinházi monológként elmondja a szövegét és az operatőr és a forgatókönyv iró meg aszisztl hozzá.Nem probálnak semmi olyat itthon ahol a külföldi moziknál már egy első éves kisujból tud.Már ott tartunk , hogy a házivideok Goproval látványosabbak és ötletesebbek mint a milliárdos nagy játékfilmek itthon.
    A szinészek nem képesek eljátszani más személyeket, minden filmben ugyan azt a stilust nyomja mindegyik függetlenül, hogy jó, rossz karaktert játszik.

    Bármyelyik külföldi filmet meg lehet nézni, hogy ugyan az a szinész képes hitelesen alakitani egy drogbárót, egy rendőrt, egy vigjáték főhősét ugy, hogy fel sem tünik, hogy most itt ugyan az a szinész , hanem azonosulsz vele, hogy ö itt most tényleg az akit játszik.
    Ld.: Reviczky, Gálvölgyi, Kern, Koltai, mind csak ugyan azt tolja mindegy mi a film .

    Arról nem is beszélve, hogy itthon nem képesek elszakadni a szoci világtól, nincs olyan , hogy ne elvtársozzanak benne vagy a hatalmi rendszer ne kerülne központi szerepbe.ÉS csak is a vigjátékot nyomatják, ahogy a mellékelt ábra is mutatja Akció filmet nem tudnak és nem is akarnak csinálni.
    Pedig van itthon Oscar dijas operatőrünk, és világhírű CGI csapat , pénz is lenne rá, csak mindig olyanra megy el ami nem érdemli meg vagy legalább is nem látszik meg , hogy mire ment el anyni


    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.11.24. 23:15:57
  • Dynamic
    #1
    Szerintem már az előzetes is aljadék volt. Bántóan amatőr, steril és súlytalan, rosszabb a gagyi Európa Expressznél is. Nem értem mi volt benne látványos. Olyan érzésem volt, mintha egy feltuningolt Kisváros epizódot néznék. És ez a poszter... Photosop level 1