Zseniálisan egyszerű, mégis ijesztő az új Alien-film első plakátja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S.Weaver -el mi a baj? Az ugymond sorozat foszereploje sokak szerint meg semmi gond nem volt a 4. reszel.....( kicsit gyengebb volt de mas nem.....) Siman el tudnam kepzelni meg benne.... Nem tudom, hogy lehetne de erre ott vannak az irok...
jéé, bakker, most esik le a tantusz: Ridley - Ripley
véletlen? aligha 😄D
ha a "d" betűt 180 fokkal elfordítjuk, mi is lesz belőle? "p"
muhehehe
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.11.27. 11:02:36
véletlen? aligha 😄D
ha a "d" betűt 180 fokkal elfordítjuk, mi is lesz belőle? "p"
muhehehe
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.11.27. 11:02:36
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
az mondjuk mindenképp pozitívuma volt szerintem a Prométeusznak, hogy nem játszott benne S.Weaver, mint mondjuk az Alien4-ben, aminek - micsoda véletlen - társproducere volt
szerintem a 4 csak azért jött létre, mindenki legnagyobb bánatára, hogy Weaver "kisasszony" ismét Ripley karakterében "villoghasson"
ha ebben nem lesz Ripley/Weaver, máris nem lehet olyan rossz film
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.11.27. 11:00:10
szerintem a 4 csak azért jött létre, mindenki legnagyobb bánatára, hogy Weaver "kisasszony" ismét Ripley karakterében "villoghasson"
ha ebben nem lesz Ripley/Weaver, máris nem lehet olyan rossz film
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.11.27. 11:00:10
Mert az öreg ridley előző Alien filmje (ami ennek az előzménye) nem volt hatalmas rakás szar, ugye?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az öreg Ridley-ben nem fogunk csalódni,szerintem atom lesz 😊
ezt mondjuk tényleg frappáns volt
de a "run" azt is jelenti: menekülni
de a "run" azt is jelenti: menekülni
Sziasztok,
a várakozást megkönnyítendő tekintsétek meg saját gyúrmányú xenomorphos kisfilmem, amely az alienek családi viszonylatait recézi, egyúttal a 8. utas közvetlen előzményfilmjeként is szolgál:
https://www.youtube.com/watch?v=8ClCE7_hUUQ&t=130s
a várakozást megkönnyítendő tekintsétek meg saját gyúrmányú xenomorphos kisfilmem, amely az alienek családi viszonylatait recézi, egyúttal a 8. utas közvetlen előzményfilmjeként is szolgál:
https://www.youtube.com/watch?v=8ClCE7_hUUQ&t=130s
Fuss. Mert van esélyed lefutni egy Alient... 😄
A transzcendens mondjuk jó volt, mindaddig amig a szar vége el nem kezdődött. De zöld lámpással nagyon nem fémjelezném magam. Én kicsit aggódom mert nagyon szerettem az alient.