9
-
bmw #9 S.Weaver -el mi a baj? Az ugymond sorozat foszereploje sokak szerint meg semmi gond nem volt a 4. reszel.....( kicsit gyengebb volt de mas nem.....) Siman el tudnam kepzelni meg benne.... Nem tudom, hogy lehetne de erre ott vannak az irok... -
SirBubu #8 jéé, bakker, most esik le a tantusz: Ridley - Ripley
véletlen? aligha :DD
ha a "d" betűt 180 fokkal elfordítjuk, mi is lesz belőle? "p"
muhehehe
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.11.27. 11:02:36 -
SirBubu #7 az mondjuk mindenképp pozitívuma volt szerintem a Prométeusznak, hogy nem játszott benne S.Weaver, mint mondjuk az Alien4-ben, aminek - micsoda véletlen - társproducere volt
szerintem a 4 csak azért jött létre, mindenki legnagyobb bánatára, hogy Weaver "kisasszony" ismét Ripley karakterében "villoghasson"
ha ebben nem lesz Ripley/Weaver, máris nem lehet olyan rossz film
Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.11.27. 11:00:10 -
Ender Wiggin #6 Mert az öreg ridley előző Alien filmje (ami ennek az előzménye) nem volt hatalmas rakás szar, ugye? -
zenya #5 Az öreg Ridley-ben nem fogunk csalódni,szerintem atom lesz :) -
SirBubu #4 ezt mondjuk tényleg frappáns volt
de a "run" azt is jelenti: menekülni -
Gyikcsor #3 Sziasztok,
a várakozást megkönnyítendő tekintsétek meg saját gyúrmányú xenomorphos kisfilmem, amely az alienek családi viszonylatait recézi, egyúttal a 8. utas közvetlen előzményfilmjeként is szolgál:
https://www.youtube.com/watch?v=8ClCE7_hUUQ&t=130s -
Dewri #2 Fuss. Mert van esélyed lefutni egy Alient... :D -
Bulics #1 A transzcendens mondjuk jó volt, mindaddig amig a szar vége el nem kezdődött. De zöld lámpással nagyon nem fémjelezném magam. Én kicsit aggódom mert nagyon szerettem az alient.