Elég sok scifi-erőszak lesz az új Star Wars-filmben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt verném szájba, aki kitalálta ezt a címet.
Rouge-ból hogy lett zsivány... fel nem foghatom.
Rouge-ból hogy lett zsivány... fel nem foghatom.
Apex
mi az a scifi erőszak? :o vagy szépen: mi az a tudományos fantasztikus erőszak?
Mert pl. a starwars-nak baromira semmi köze nincs a scifi műfajhoz. Legalább is a tudomány részéhez. De most akkor is: milyen az a scifi erőszak?
Megerőszakolják a scifit? Vagy fajtalankodnak vele?
Mert pl. a starwars-nak baromira semmi köze nincs a scifi műfajhoz. Legalább is a tudomány részéhez. De most akkor is: milyen az a scifi erőszak?
Megerőszakolják a scifit? Vagy fajtalankodnak vele?
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Még jó hogy nem csókolják meg benne egymást, mert akkor 18 lenne. Ezexerint bazmeg sem fog persze elszállni benne, csak hűha, tyű, meg teringettét. 😊
Ja és kíváncsi vagyok, hogy ezt is ki veszi komolyan, hány 10 évest fognak kizavarni az előadásról? Ha meg kizavarják, letölti neki úgy is apu, vagy inkább ő maga, oszt annyi.
Ja és kíváncsi vagyok, hogy ezt is ki veszi komolyan, hány 10 évest fognak kizavarni az előadásról? Ha meg kizavarják, letölti neki úgy is apu, vagy inkább ő maga, oszt annyi.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Milyen erőszakra gondolnak? Mint mikor pl. levágják emberek kezét sugárkarddal? Vagy villámokkal jól megsütögetnek, esetleg fojtogatnak embereket...? Ezek simán PG-ben elmentek 30 éve, el nem tudom képzelni, hogy egy nymi Disney-filmben mi lesz az a sokkoló szörnyűség, ami miatt emelni kell a kategóriát.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams