2
Diablo 1 - Lengyel szemszögből
 • LaposElem
  #2
  Éééés kijöt koraiból! :D Jó lett na, elvagyok vele időnként, amikor nem tudok mit csinálni, vagy csak 5-10 percem van éppen.
 • Árnyvadász
  #1
  Lengyel programozók úgy döntöttek feldolgozzák a 90-es évek nagynevű játékait. Modern köntösben, egyedi ötletekkel fűszerezve átvariálják azt, saját meglátásuk szerint, amitől a már ismert formula, frissebb, másabb és újabb lesz.

  A Book of Demons egy sorozat lesz, ennek az első tagja a Diablo első részének újragondolása. Mivel a játékból immáron elérhető demó verzió, mindenki szabadon kipróbálhatja mennyire is sikerült a fejlesztőknek véghez vinni azt amit elterveztek.

  Igazából én is véletlenül találtam rá, így gondoltam bedobom a fórumba, hogy mások is tudjanak ennek a programnak a létezéséről. Miért? Mert nagyon jó játéknak tűnik, a tegnapi kipróbálásom alapján.

  A játék korai hozzáférésű egyelőre, de végig lehet játszani és igazából 80%-ban el is készült. Nemsokára lesznek benne új játszható hősök, új szintek, új fő ellenfelek, mod támogatás és ranglétra is, meg egyéb apróságok, de alapjában véve már most is egy teljesen játszható, tartalmas program.

  Steam

  Honlap

  Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.11.22. 11:34:14