4
  • kvp
    #4
    Erdekes, hogy ujabban mindenki alkalmazast akar inkabb adni egy sima weboldal helyett, de az is szokassa valt, hogy minden letezo oldalba es alkalmazasba epitenek kozossegi funkciokat, ujra es ujra megoldva ugyanazt a problemat egy egyseges kozossegi felulet helyett. (utobbi ujabban a facebook szokott lenni, de az is egy zart felulet, nem szabvanyos mint pl. az email) Vicces, de ezekre mar evtizedekkel ezelott talaltak ki rendes szabvanyokat, csak a gyartok nem szeretik alkalmazni oket, mivel igy a sajat termekeikkel kompatibilisek csak es ezzel probaljak novelni a reszesedesuket. Aztan ahova a google belepett, ott nyilt es szabvanyos lett minden es rogton le is tarolta vele a piacot. Az epuletautomatizalasnal is varok valami hasonlot, amitol szep szabvanyossa valik minden, meg akkor is ha ez a mostani gyartok nagyreszenek eltuneset okozza es a helyukre ujak kerulnek.
  • Cat #3
    A látogatókat jóval egyszerűbb számolni, mint a szennyezettséget mérni. Utóbbit csak úgy tudod pontosan, ha bekamerázod az illemhelyet, ami tilos.
  • Akva
    #2
    "Egyes érzékelők pontosan tudni fogják, hogy hányan használtak egy illemhelyet és egy bizonyos látogatószám után elindítják majd a tisztítási folyamatot."

    Ez nem "okos" rendszer, hanem hülye rendszer. A szennyezettséget kéne vizsgálni, nem a látogatók számát. Ha mindjárt az első látogató összeszarja a vécét, a rendszer megvárja, amíg még százan odaszarnak? Vagy mi?
  • Kara kán
    #1
    Annyi app meg kütyü, de egy sem foglalkozik a besurranó tolvajok és a betörők elleni védelemmel. Vajon direkt hanyagolják?