Itt az új Ötödik elem? Előzetest kapott Luc Besson új nagyszabású scifije
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
* nincsenek nagy igényeim ^^"
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
A mai emberek érzékelését erősen befolyásolja, hogy a kiszedett szemöldök lett az etalon. Ötven éve még kurvára nem számított vastagnak, csak olyan átlagosnak.
Egyébként fiúknál is (szándékosan nem nevezem őket férfinak, mert magamat degradálnám) mi a divat most? Na mi? Borotvált, epilált, ugyanúgy szemöldök kiszedve mint a nőknél, Justin BÍBÖr klónok a divat. Hát hadd ne kelljen hánynom.
Egyébként a kissé erősebb szemöldök jelzi, hogy van rendesen nemi hormonja, valószínűleg nem egy frigid picsa. Ezt talán kamatoztatta is, ha értitek mire gondolok 😊
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.13. 08:30:25
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Érdekes film lesz, ahogy az Bessontól megszokhattuk már. 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másrészt nem véletlen, hogy a nejemért hajlandó voltam anno 1.5 éven keresztül az ország másik végébe járni, mert emberileg a mai -zömmel hulladék- nők felett áll toronymagasan, nem mellesleg nem áll jól neki a smink, nélküle sokkal szebb :-P
Hogy mi a gond ezzel a torzszülött színésznővel? Már leírták: Férfias az arca, de rohadtul. Abs. nem bájos, nem vonzó és nem nőies.
Pontosan úgy néz ki, mint a kőművesünk... a gond csak az, hogy mesterember férfi.
Tökéletesen értem: ha egyszer valakinek nem tetszik a csaj, hát nem tetszik, és kész. Olyan az ízlése, nincs ezzel semmi baj. (Bár, hogy a másik tábor is képviselve legyen, azért kijelenteném, hogy nekem nagyon is bejön a leány.) A fikázás más tészta, az a hozzászólót minősíti - nem pedig a hölgy kinézetét.
Most jöjjön amit nem értek.
Párszor láttam már őt nyúlfarknyi szerepekben (legutóbb a dilis osztagban), de olyanban még nem láttam, amelynél bármi is kiderülhetett volna a színészi kvalitásaiból. Egyszerűen nem kapott még olyan eljátszandó karaktert, ahol a minimumot meghaladóan játszania kellett volna. A fenti trailerből ilyen téren semmi nem derül ki.
Kérdem tehát: honnan a bánatból derítették ki itt páran a hozzászólók közül, hogy színészileg egy "nulla" - ha még nem is láttak tőle semmit?
(A kérdésemnek semmi köze a művésznőhöz - én magam sem tudhatom, hogy milyen talentummal rendelkezik ezen a pályán.)
D. Gabit ismered , csak nem kamuzik ?!
Mindenli attól különleges , hogy különböz? ! MSI 970 GAMING , AMD FX6350 4,0GHz , 2*8GB DDR3 1866MHz , MSI RX470 GAMING 4GB , KINGSTON SUV400 480GB SSD
Nem mellesleg ez bűn randa mindenhogy.
Ez a lány smink nélkül nem annyira szép. Azok a szemöldökök... anyám borogass.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
A történetről semmit nem tudok, a képregényt nem ismerem.

Maga a trailer nem túl ütős, a zene középszer, a hangeffektek meg mintha nem is lennének, pocsék a vágás.
Nem tudom a sztori mennyire lesz ütős, de egyelőre úgy tűnik, ez is csak egy üres látványfilm lesz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ja, és most megnézem a trailert. Ha hasonlít egy 5.elem-re, abból már nagy baj nem lehet, lévén azóta nincs olyan film.
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2016.11.11. 09:13:17