11
Milyen kontrollert/joystickot vegyek?
  • S8DJ
    #11
    köszi!
  • MerlinW
    #10
    Annyira 50:50 vegyesek a vélemények, hogy ezt kizárólag magad tudod eldönteni. Én legalábbis képtelen voltam, így - miután semmi szükségem az X kontroller mellett még egyre - nem vettem meg. Nézz rivjúkat, kb ugyanezt fogják mondani. Single RTS-re/ARPG-re biztos jó. FPS-re talán jobb, mint a sima kontrollerek, de kétlem, hogy verné az KBM-et.
  • S8DJ
    #9
    Sziasztok!

    Valakinek van tapasztalata Steam Controller terén? Az fps játékok érdekelnének, hogy lehet olyan jól játszani, mint az egér + bill kombóval?
  • Palinko
    #8
    Ilyen mélységekben nem értek hozzá, de sztem jó vagy ezzel is. Drága joyokhoz több fajta rugó is jár, azt láttam. Cserélgetheted kedvedre. Sztem érzékelők érzékenysége a fő különbség.
  • Beni521
    #7
    nekem van egy eladó Saitek Cyborg Evo joystickom Budapesten, ha esetleg érdekel írj nekem privátot
  • loscsaba86
    #6
    Koszi szepen a valaszt!

    Kozben nezelodok ugye es lattam, hogy jo par joysticknak csak 1 db sprial rugoja van, az egyemnek meg 2 db van. Szetszedtem es latom, hogy 1 kis rugo a le-fel mozgatasertes, es kulon 1 db a jobbra-balra mozgasert felel.

    Adodik a kovetkezo kerdesem: nem lehet, hogy nekem ezzel a mezei 2-rugos joystickkal sokkal nehezebb dolgom van, mint annak, akinek csak 1 rugoja van? Mert azt feltetelezem, hogy nekem duplan kell oszpontositani es sokszor mindig a masik rugo ellen dolgozni. Vagy nem jol gondolom?
  • loscsaba86
    #5
    koszonom szepen!
  • MerlinW
    #4
    Csináltam a topikból általános "Milyen..." típusút. Meg áttettem a hardver szekcióba. További szépeket.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.12. 00:15:19
  • Palinko
    #3
    Nekem régebben volt Saitek cyborg evo és jól funkcionált, ha olyat találsz még esetleg szerintem nem járnál vele rosszul. A mostani Saitek termékekkel meg aztán főleg nem, de nem próbáltam és árban sem annyi lenne mint ami nekem volt mert elmentek profi irányba.
  • Ironman2
    #2
    Inkább ide tedd fel a kérdésedet,mert törölve lesz a téma szerintem:

    https://sg.hu/forum/tema/1040759332
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.11. 02:13:35
  • loscsaba86
    #1
    Sziasztok!

    Jelenleg ezt a joystickot használom a Red Bull Air Race játékánál, de az az érzésem, hogy ismerkedésnek oké ez a modell, de ennél ide precízebb szerkezet kellene.Tehát most ez a jelenlegi jostickom:

    [link] >>> Thrustmaster USB Joystick

    És nemrég az alábbi joystickot szemeltem ki, mert elég jókat olvasni róla. Precíz (HEART technológia), ár-érték arány nagyon jó, és állítólag lehet állítani, hogy mennyire legyen erős az ellenállás, stb. Íme:

    [link] >>> Thrustmaster T.16000M Joystick

    Vagy esetleg van más tippetek, hogy ezeken kívül mi lenne esetleg még jó / jobb választás?

    Köszi előre is a válaszokat!

    Üdv.: Csaba