7
-
bdzsana #7 Szerintem 22 évvel utána már pont el lehetne adni ugyanazt sokkal jobb technológiával, jobb rendezéssel és operatőri munkával.
Ez szuper mutáns boss békakígyódínó nekem nagyon sok volt. A film utolsó negyede csak agyatlan lövöldözés... A telefon mindig akkor szakad meg amikor figyelmeztetni akarnak. Már ez a klisé alkalmazása is gáz de ebben a filmben többször eljátszották..
Elég sok fejfogós jelenet volt..
Alig várom a következő részt, már csak kíváncsiságból milyen még nagyobb szörnyet fognak belerakni. Sauropodát kereszteznek majd gigantosaurussal ami még repülni is tud? Persze ez csak akkor lesz az igazi, ha lesz egy ellenfele is a kihagyhatatlan titánok harca jelenethez... -
#6 Szerintem kurva jo volt a JW. Voltak fenntartasaim, de szerintem jol atultettek a sztorit a 2015-ben elvart igenyeknek megfeleloen. Persze, semmi koze nem volt stilusban az eredetihez, de 22 evvel az elso resz utan nem lehet ugyanazt eladni. Szvsz, a JP kettonel es haromnal 100x jobb volt, a JP1 meg orok klasszikus, amit nem lehet felulmulni. En varom a JW kettot, harmat, negyet... rohadt jo popcorn mozi. -
KoLaMan #5 És természetesen Chris Pratt és Bryce Dallas mellett a harmadik lényeges szereplő sem fog kimaradni (nélküle hozzá sem fognak) - nevezetesen Claire magassarkú cipője. Azon a terepen egy nőnek nélkülözhetetlen. -
Ender Wiggin #4 a rögeszméd, hogy megnézés nélkül is el lehet dönteni, hogy jó-e egy film... nem lehet. mások véleménye nem mérvadó, vagy számodra igen? -
zetortraktor #3 A kommentedben ott a válasz. Mert megnézted. Aki alapos volt, az először utánaolvasott és spórolt magának némi időt, esetleg pénzt. Szóval vicces lenne, ha minden idők, tudom is én, harmadik vagy negyedik legsikeresebb filmjének ne lenne folytatása.
De a stresszt nem értem. A világ legkényelmesebb dolga nem törődni ezzel, ha a film nem érdekel. -
Axlkenobi #2 Minek? Azért mert 1,6 milliárdot hozott az előző film. Azért. -
#1 Minek? Az első rész is akkora rakás szarkupac volt a klasszikus első részhez mérve, hogy az valami iszonyat.