7
 • morguldae
  #7
  Így van aki megnéz egy letöltött filmet az csak azért nézi meg mert ingyen van. Moziba 98 % ilyen esetbe nem menne el megnézni! 100-ból kb esetenként emberenként mondjuk jó ha 2 filmre beülne bárki. Tehát fikciókra vádat építeni az röhejes! Az más dolog, hogy 100 filmből jó ha egy olyan van manapság amit érdemes lenne megnézni ha nem az lenne, hogy ott van legalább egyszer nézzük már meg mert semmibe sem kerül.
  Utoljára szerkesztette: morguldae, 2016.11.09. 20:14:33
 • tom_pika
  #6
  Igen, téves, de szerintem így számolnak.

  Amúgy ha valaki megnézte, akkor ingyen tette azt, amiért fizetnie kellett volna, tehát a vádnak is van valami igaza, mert a készítő szándéka az volt, hogy csak az nézze, aki fizetett érte, nem ingyen élvezetnek szánta.
  Utoljára szerkesztette: tom_pika, 2016.11.09. 14:51:29
 • Macropus Rufus
  #5
  én is erre tippelek, de ez így nem állhatja meg a helyét mint vád.
  Ui. a vádnak kell bizonyítani, hogy aki letöltötte az amúgy megnézte volna.
  Ha ez nem sikerül (márpedig nem fog) akkor az a vád, hogy fél millió dolláros kárt okozott, a hamis vád kategóriába kerül, és vélhetően ezt ott is büntetik.
  Ami megállja a helyét az az, hogy megosztott tartalmakat. Ez tény.
  A többi meg fikció.
 • TokraFan
  #4
  De ez így fals, mivel számos olyan filmet néznek meg a letöltők, amit moziban az életben nem néztek volna meg. Valójában a letöltött filmek jelentős részét csak azért nézik meg, mert letölthető, tehát ingyen van. Pénzért sosem nézték volna meg. A számítás tehát teljesen téves.
 • tom_pika
  #3
  egyszerű: feltételezik, hogy mindenki, aki letöltött egy filmet, az moziban nézte volna meg, ha nem tudja letölteni... esetleg egy letöltésre 4 mozijegyet is rászámolhatunk, hiszen az egész család is megnézte a letöltött filmet...
 • hungi
  #2
  könnyen, 473,6 * 1250 ;)
 • mortep
  #1
  Az örökzöld kérdés most is felmerül, hogyan is jött ki az 592e. dolláros kár???