Elmenekült a The Walking Dead nézőinek a negyede
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sliders Quinn után meghalt a nézettség. Castle. Beckett nem jött volna a 9. szezonra. Törölték. Mert nem élte volna túl a nézettség a hiányát. Dallas, ahol vissza kellett hozni Bobby-t. De ha volna időm kapirgálni, előkerlnének még sorozatok, ahol a kedvelt szereplő halála ártott a nézettségnek.
"ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz."
3. évad: Governor
4. évad: Grady Memorial kórház (Officer Dawn) és a Claimers (Joe és haverjai)
5. évad: Terminus
7. évad: Saviors
Ha én leülhetek, te egyenesen el is áshatod magad.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.10. 12:42:06
"ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz."
3. évad: Governor
4. évad: Grady Memorial kórház (Officer Dawn) és a Claimers (Joe és haverjai)
5. évad: Terminus
7. évad: Saviors
Ha én leülhetek, te egyenesen el is áshatod magad.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.10. 12:42:06
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Azok is elmenekülhettek, akik a kinyírt szereplők miatt nézték... "
Még ilyen baromságokat légy szíves. Más sorozatokban is jönnek-mennek a szereplők, a nézők nem fogják csak azért ott hagyni, mert valaki máshova megy dolgozni. Még főszereplők miatt sem, nemhogy pár perces mellékalakokért.
"minden szezonban ugyanaz a konfliktus."
ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz.
Még ilyen baromságokat légy szíves. Más sorozatokban is jönnek-mennek a szereplők, a nézők nem fogják csak azért ott hagyni, mert valaki máshova megy dolgozni. Még főszereplők miatt sem, nemhogy pár perces mellékalakokért.
"minden szezonban ugyanaz a konfliktus."
ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz.
Azok is elmenekülhettek, akik a kinyírt szereplők miatt nézték... Meg akiknek már elge van abból, hogy minden szezonban ugyanaz a konfliktus.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.08. 10:00:52
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.08. 10:00:52
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az első rész szerintem nagyon királyul meg lett csinálva. Kiemelkedő rész volt az egész sorozathoz képest.
én már rég abbahagytam, érdektelenné vált számomra, de annyit ment a nagy hype az első rész körül, hogy youtubon csak megnéztem azt a jelenetet (mondjuk minek... ugyanaz volt mint a képregény....)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Igen, azért írtam idézőjelben. Bár az a kis "pszicho horror", amit Lincoln és JDM összehozott, azért elég durva volt.
Az vicces lenne, mert akkor a sokkal brutálisabb sorozatok már rég nem mennének. A TWD-ben nem nagyon mutatnak semmi durvább öldöklést, csak maszkokat tök jó pakolnak fel emberkékre, azzal sokkolnak, ld. zombik vagy Glenn.