8
-
Ender Wiggin #8 Sliders Quinn után meghalt a nézettség. Castle. Beckett nem jött volna a 9. szezonra. Törölték. Mert nem élte volna túl a nézettség a hiányát. Dallas, ahol vissza kellett hozni Bobby-t. De ha volna időm kapirgálni, előkerlnének még sorozatok, ahol a kedvelt szereplő halála ártott a nézettségnek.
"ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz."
3. évad: Governor
4. évad: Grady Memorial kórház (Officer Dawn) és a Claimers (Joe és haverjai)
5. évad: Terminus
7. évad: Saviors
Ha én leülhetek, te egyenesen el is áshatod magad.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.10. 12:42:06 -
kalapos01 #7 "Azok is elmenekülhettek, akik a kinyírt szereplők miatt nézték... "
Még ilyen baromságokat légy szíves. Más sorozatokban is jönnek-mennek a szereplők, a nézők nem fogják csak azért ott hagyni, mert valaki máshova megy dolgozni. Még főszereplők miatt sem, nemhogy pár perces mellékalakokért.
"minden szezonban ugyanaz a konfliktus."
ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz. -
Ender Wiggin #6 Azok is elmenekülhettek, akik a kinyírt szereplők miatt nézték... Meg akiknek már elge van abból, hogy minden szezonban ugyanaz a konfliktus.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.08. 10:00:52 -
morguldae #5 Az első rész szerintem nagyon királyul meg lett csinálva. Kiemelkedő rész volt az egész sorozathoz képest. -
#4 én már rég abbahagytam, érdektelenné vált számomra, de annyit ment a nagy hype az első rész körül, hogy youtubon csak megnéztem azt a jelenetet (mondjuk minek... ugyanaz volt mint a képregény....) -
#3 Igen, azért írtam idézőjelben. Bár az a kis "pszicho horror", amit Lincoln és JDM összehozott, azért elég durva volt. -
kalapos01 #2 Az vicces lenne, mert akkor a sokkal brutálisabb sorozatok már rég nem mennének. A TWD-ben nem nagyon mutatnak semmi durvább öldöklést, csak maszkokat tök jó pakolnak fel emberkékre, azzal sokkolnak, ld. zombik vagy Glenn. -
#1 A címből azt hittem, hogy a "brutális" s07ep01 miatt menekültek el a nézők.