16
  • Madve
    #16
    Persze, szabadidőmben ilyesmiket találok ki, meg össze esküvés elméleteket gyártok...
    Java részt a touch id meghibásodása segített a magas százalék elérésében, de aladnak egyéb hibák is.
    Keress rá nyugodtan...
  • M2 #14
    Vagy hagyhatnánk is a százalékaidat, hiszen úgyis légből kapott adatok...
  • Madve
    #13
    Félre érthető lett 4-5 év használat ellg hihetetlenül hangzik 67% meghibásodási ráta mellett 6 esetében, és majdnem 100% 2 éven belül 6+ esetében.
    Remélem így már érthető..
    Amúgy pl. samsung esetében alig több mint 30% összességében...
    Szóval úgy tűnik samut jobb eséllyel használat 4-5 évig, de szinte bármelyik másik márkát..
  • M2 #12
    Azt kell nézni, hogy mi a jellemző, nem azt, hogy mit tudsz elképzelni. Tudtam, hogy baj lesz, ha becsukod a szemed - nőtt a sötétség! :-)
  • M2 #11
    "4-5 évig 67%-os meghibásodási ráta mellett a 6 esetében" - az hogyan is jött ki egy 2 éves készüléknél??? :-)
  • cateran
    #10
    Persze... igy lehetne 10-15 ev is, vegtere is lehet kapni Nokia 5110-est is.....alig kifacsart logika....hiszeni a 2. tulaj is eladhatja, a 3. tulaj is hasznalhatja meg 3-4 evig... es persze ez csakis iPhonenal lehetseges (ami olyan fasza, hogy a 6-ossal olyan gondok vannak, amiket meg s 4-es idejen jeleztek, pl veletlenszeruen elindulo voice control vagy hivasfogadasnal semmire sem reagalo kepernyo)
    Megint vastagon vakitasz
  • M2 #9
    Most csukd le a szemed és képzeld el, ahogy valaki 2 év használat után eladja és az új tulaj is még használja 2-3 további évig. Na ha eddig sikerült eljutnod, akkor már csak egy kis matek jön: 2+3 = 5.
  • Madve
    #8
    4-5 évig 67%-os meghibásodási ráta mellett a 6 esetében, és kb 100% a 6+ esetében 2 éven belül?
    Talán a régebbi modellek bírták, de az újabbak már biztosan nem..
    Gyakorlatilag egy nevesebb gyártó sem tid ilyen rossz mutatókat produkálni, még a samsung sem, pedig az most hívott vissza egy modellt..
  • cateran
    #7
    Ha valoban 4-5 evig hasznaljak az iPhoneokat, akkor ki a tokom veszi meg az ujakat? Mindig uj vasarlok, mi? Amugy meg a super AMOLED nem tegnapi dolog, az Apple egyszeruen le van maradva....
  • M2 #6
    Kár hogy az iPhone-okat jellemzően 4-5 évig is használják, az OLED meg 2 év alatt szépen beég. Ha a jelenlegi technológiai szinten áttérnek, én még veszek gyorsan egyet az előző generációból! :-)
  • Sequoyah
    #5
    Nem ez a lenyege, hanem hogy a kikapcsolt telefon is kepes informaciot megjeleniteni. Pl a Nokia Lumiak folyamatosan mutattak az idot, illetve par alapveto informaciot es notificationt, es ez a fogyasztasukon nem latszodott meg.
    Az egyik legnagyobb hianyerzetem epp ez volt amikor Lumiarol iPhonera valtottam.
  • NEXUS6
    #4
    Ha jól ismerem a fogyasztási adatokat, akkor sajna nem életképes a dolog. Mert ugyan egy fekete képernyőn pár pixel valóban viszonylag kevesebbet fogyaszt, mint egy LCD+háttérvilágításos hagyományos, azért annyival nem, mert egy fehér lapra írt színes szöveg viszont többszörösét, mint az LCD.

    Valszeg, ha tényleg olyan keveset fogasztana az előbbi, akkor már rég használná a Samu, vagy a Sanyi ezt a megoldást.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2016.11.07. 13:18:41
  • kvp
    #3
    Az oled nagy elonye, hogy csak akkor fogyaszt ha vilagit es csak azok a pixelek amik vilagitanak. Tehat pl. oled-del megoldhato egy folyamatosan bekapcsolt kijelzo, amin az orat es az ertesiteseket barmikor, nyomkodas nelkul is le lehet olvasni. Ilyen volt korabbi technologiat hasznalva a sony-ericsson fele translfexiv lcd is, amit kikapcsolt hattervilagitas mellett is le lehetett olvasni, persze a kornyezeti feny fuggvenyeben. Szoval a technologia adott, az uj feature-ok adottak, csak hasznalni kellene oket.
  • NEXUS6
    #2
    Ezt félévente bejelentik manapság. Amúgy tényleg ciki ahhoz képest, hogy más gyártók már mióta rendelkeznek OLED-es termékkel.
  • tom_pika
    #1
    a hajlított kijelző mindent megváltoztat! de tényleg! attól egész más lesz az okostelefon.