10
  • Paranoia
    #10
    nekem nagyon bejött a film!Benedict Cumberbatch jó választás volt a szerepre.
    van benne humor és szájtátós IMAX élmény...
    Jó ez vonal !
  • Yagami
    #9
    Pedig ez olyan sztorit "kóstolgat" (teszem hozzá, VÉGRE), ami bizony a te kis buta agyacskádnak lenne sok. Biztos vagyok benne...éppen ezért, még VÉLETLENÜL se üljél be rá.
  • cateran
    #8
    Ha nem lattad, honnan tudod?:D Harmatgyenge flame....
  • bgabor911
    #7
    A szuperhősfilm már komoly műfajnak számít a tinédzserek körében? Komoly.
    Semmi pénzért be nem ülök egyre sem. Primitív filmek, primitív embereknek.
  • Lokker
    #6
    Mert a Shannara és az Odaát nem zagyvaság. :D
  • grobs
    #5
    "a vérmes rajongók szenté akarták avattatni a rendezőt és Tobey Maguiret"

    A vérmes rajongók lincselni akartak. A nem rajongók imádták ... és valljuk be belőlük nagyságrendekkel több van. Mondjuk Sam Raimi-nek a Hudsucker Proxy után komoly pofavesztés volt. Azóta is keresi, de nem találja.

    "Marvel közben megteheti, hogy húz egy-két bátrabbat is, így kaphatott önálló filmet A galaxis őrzői képregény-sorozat és hosszas vívódás után Deadpool is autentikus kalandban tért vissza a mozikba."

    Deadpool bár Marvel hős, a filmhez pont semmi közük. A Marvel és a Fox közötti háború már odáig ment, hogy a Marvel szándékosan rontja le az X-Men képregények színvonalát. Semmilyen együttműködés nincs közöttük.
    Utoljára szerkesztette: grobs, 2016.11.04. 09:55:02
  • Montanosz
    #4
    lehet, de arra céloztam hogy aggasztó hogy meglett középkorú túlsúlyos férfiaknak ennyire telik hogy ezekért rajonganak
  • Dewri
    #3
    "a vérmes rajongók szenté akarták avattatni a rendezőt és Tobey Maguiret, amiért ilyen pazar és a képregény világához hű adaptációt hoztak össze."

    Ez enyhén szólva hihetetlen állítás, mivel konkrétan a neveken kívül a világon semmi nem stimmel a képregénnyel ezekben a filmekben, még az olyan alap dolgok se, mint a főhős képességei, nemhogy bármi más (történet, karakterek, stb...)... "Hű adaptáció", közröhej... Nincs az a rajongó, akinek bejönne ez a trilógia, pláne ha igazán "vérmes rajongó"...

    Az X-menről nem is szólva, ott se stimmel alapvetően semmi a képregényhez képest, maximum szintén a karakterek nevei... Meg hogy Blackbird géppel repülgetnek...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.11.04. 02:07:06
  • Cat #2
    előtte ott van, hogy képregényfilmek közül...

    Én megnézném imaxban, de 2 ezer forintos jegyért középre akarnék ülni, nem pedig a szélére vagy az első sorba, és egy hétre előre se tudok oda jegyet venni. Amikor meg megnyilik a következő hét, egyből foglalt kétszáz hely - emiatt hagytam ki a star warst is a moziban.
    Utoljára szerkesztette: Cat, 2016.11.03. 21:25:10
  • Montanosz
    #1
    "...(a Deadpool, Vasember, A sötét lovag és az X-Men 2 vezeti a listám)..."

    úgy kb akkor a valós világgal 0 a kapcsolódási pontja a cikk írójának, ilyen zagyvaság utáni lelkesedése kb 12 évesnek sejteti ráadásul