3
Project Wight - a sötét középkor más szemszögből
  • grebber
    #3
    Darkborn no longer in development :(
    Parkolópályára került..
  • Carmang
    #2
    Meglátjuk mi sül ki belőle.
    A ragdoll fizika viszont itt is nevetséges, mint minden eddigi játékban.
  • grebber
    #1
    Project Wight - a sötét középkor más szemszögből

    Bemutatta első játékát a stockholmi székhelyű The Outsiders csapata. A Project Wight kódnevű alkotásban egy alternatív középkort ismerhetünk meg, melyben egy elfeledett, nem emberi fajt képviselünk.
    A Project Wight a korai vikingkorszakban játszódik egy olyan világban, ahol már az emberek uralkodnak, és tűzzel-vassal irtják egy elfeledett intelligens faj utolsó egyedeit. A belső nézetes címben az üldözött lények egyikét irányítjuk, megküzdünk a hódító emberekkel, akik fajunk teljes eltiprásával fenyegetnek.
    Hősünk természetesen sokkal nagyobb és erősebb az embernél, noha a játék elején még csak gyerekek vagyunk. Képesek vagyunk repülni, és a szélsőséges erőszaktól sem riadunk meg. Nem kevés közelharc vár ránk, elvégre a viking harcosok nem kegyelmeznek, de azt nem árt tudni, hogy itt is érvényesül a sok lúd disznót győz elve.
    A 2015-ben létrejött The Outsiders társalapítója az a David Goldfarb, aki a Battlefield 3 vezető designere és a Payday 2 rendezője volt. Új csapata számos DICE-veteránt vonultat fel, összlétszámuk 12 fő.
    Az első gameplay videó alapján ígéretes alkotással lesz dolgunk, noha dátummal és platformlistával még nem szolgálhatunk.

    Project Wight - sneak peek



    info: Gamekapocs