6
  • gforce9
    #6
    Ezt azért nem kéne kijelenteni. Épp tegnap teszteltem. Full bővítmény nélküli firefox tegnap óta 2db sg+youtube (néha 3-4db) füllel 2.5Gb-ra kúszott fel úgy, hogy amikor szétfagyott a fenébe, 2 fül volt megnyitva és semmit sem csinált csak youtube lejátszási listát játszogatott. 24órás teszt volt amúgy. Fos az úgy ahogy van. 1-200Mb akkor kell neki amikor elindul. Még egy koszos minecraft is, ami a memóriakezelés negatív példája is elfut 10 órákat gond nélkül az FF viszont ugyanezt 2 koszos weblappal sem tudja megtenni. Mondjuk a többi is hasonló.
  • jkedzs
    #5
    majd egyszer talán.
  • Archenemy
    #4
    "Mi a faszra tudnak 1.5 Gb memoriat hasznalni par weblap megjenitesehez ? Regebben ennyit szuperszamitogepek hasznaltak a vilagegyetem szimulalasahoz. "

    :DD
  • Tetsuo
    #3
    Az FF egy nagyon jó böngésző volt néhány éve, de úgy tűnik, valaki szétb@szta és valószínűleg nem véletlenül.
    Ezek után tőlem fejre is állhatnak, sem fogom használni újra.
  • MerlinW
    #2
    A FF és Chrome is 150-200MB memóriát eszik. A többi a bővítmények és egyéb bekapcsolt szolgáltatás. Továbbá minden fül külön (böngésző) példányként fut, ezzel akadályozva meg hogy minden elpusztuljon egy adott oldal szétzuhanása esetén.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.31. 15:35:11
  • duke
    #1
    "A szakember hozzátette, hogy szeretnék, ha a Quantumnak köszönhetően annyira nőne a Firefox teljesítménye, hogy az egész webes élmény teljesen átalakuljon. "

    Ideje, kivancsi leszek ra, mert mar a hasznalhatatlansagig lassu idonkent.
    Elinditom, es par ora mulva 1.5 Gb memoriat foglal, plusz a pluginek.
    Le is szarnam mennyi memoriat hasznal, ha ezzel egyutt nem lenne rohadt lassu.
    Mi a faszra tudnak 1.5 Gb memoriat hasznalni par weblap megjenitesehez ? Regebben ennyit szuperszamitogepek hasznaltak a vilagegyetem szimulalasahoz.