Új infók A holnap határa 2-ről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Verdun angyala"... Emily Blunt esetében adott az eredettörténet ami illeszkedik a sztoriba, Tom Cruise esetében csak egy újabb inváziót tudok elképzelni, erre a filmben utalnak is.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Ezek szerint akkora hülye ez a rendező, hogy nem látta pl.:
A Keresztapa 2.
című filmet, az is egyszerre eredettörténet és folytatás, de persze lehetne sorolni többet is, én csak a legismertebbet írtam ide, amelyet ezek szerint ez a töketlen rendező - a spanyolviasz feltalálója - nem ismer...
A Keresztapa 2.
című filmet, az is egyszerre eredettörténet és folytatás, de persze lehetne sorolni többet is, én csak a legismertebbet írtam ide, amelyet ezek szerint ez a töketlen rendező - a spanyolviasz feltalálója - nem ismer...
A film nem volt rossz, de a képregény az sokkal jobb volt.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
nos a "forradalmi" szóval való dobálózást azt már nem kajálom meg de örülök hogy jön a második rész, az első is tetszett.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
forradalmi lesz baze, az
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha előzmény, akkor mondjuk oké, hogy a kirk douglas-fejű ropi benne lesz (a könyvben szó van róla, hogy hogy lett a no name parasztlányból Rita Vrataski), de Cruise karaktere?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Emily Blunt imádom ha benne lesz megkajálom