7
  • wraithLord
    Hát igen. Ezt pedig úgy hívják: Hollywood. :D

Viszont a sorozatok erősen az egyre komolyabb tartalom felé tendálnak, így a sorozat eredeti struktúrája, hogy "minden részben új ügy, a kocsi poénkodik és turbóbúsztban röpköd, Dávid Hasahopp mellszőrt és hófehér protkót villant, pisztollyal vetődik" már annyira nem jönne be, így komolyabban kellene újítani.
  • oritomi
    ha megnézed az összes film erről szól.1 ember vagy 5000 szuperhős egy filmben megváltja a világot.De említhetném akár james bondot,a tomb raidert vagy bármit...
  • Major
    Véleményem szerint ez azért erősen szubjektív, valószínűleg a készítőknek nem a nosztalgiafaktor kimaxolása lenne a céljuk.
    Utoljára szerkesztette: Major, 2016.10.28. 13:19:40
  • mumia77
    Devon Miles szerepében, viszont szívesen látnám Larry Anderson-t. Aki egyébként már szerepelt az eredeti 1982-es Knight Rider sorozat pilotjában.
  • mumia77
    Imádtam az eredeti Knight Rider sorozatot! De az 1997-es Team Knight Rider, és a 2008-as Knight Rider sorozatok, elégé szánalmasok voltak. Gyenge utánzatai az eredeti szériának a Team Knight Rider, és a 2008-as Knight Rider. Éppen ezért tartok tőle, hogy a mostani próbálkozás sem lesz majd, valami túl fényes. Ha csak nem szerepel benne állandó főszereplőként David Hasselhoff. Így van az eredeti szereplő gárda kellene. Bár Edward Mulhare, 1997 májusi halála után, már ki esik. De David Hasselhoff, Peter Parros, Patricia Mcpherson, és Rebecca Holden, egykori szereplőket szívesen látnám újra a Knight Riderben.
  • wraithLord
    Szerintem a mustangos reboot nem volt rossz, de megmutatta, hogy amit 30 évvel ezelőtt el lehetett nyomni az embereknek (1 ember egy szuperautóval mindent megold), az most már egy picit röhejes. Nekem is csak a nosztalgia miatt tetszett, meg talán a gyerek énemet sikerült előcibálni vele.
    Bár ha a szuperhősös filmeket nézzük... Ez kb. ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2016.10.27. 13:26:48
  • takysoft
    Király ötlet, nagyon várom.

De remélem végre eljutnak oda, hogy a "beszélő autó" már nem fogja eladni a sorozatot, akkor sem, ha még sokkal-sokkal inkább superhightech.

szóval szép netflixes vonalat követve (pl daredevil), tegyenek bele kidolgozott érdekes karaktereket, és remek drámát :)