2
  • arty
    #2
    "A bajorországi Ansbachban július 24-én egy szíriai elutasított menedékkérő felrobbantotta magát egy fesztivál közelében, a 27 éves férfi életét vesztette, tizenöten megsebesültek. Két nappal korábban a tartomány fővárosában, Münchenben egy 18 éves iráni-német állampolgárságú fiatalember egy bevásárlóközpontnál kilenc embert agyonlőtt, majd végzett magával. "

    És ha lettek volna kamerák? Akkor örülnénk, hogy meg lehet nézni videón is a haláleseteket? Vagy miért e példák emlegetése...?
  • Skylake
    #1
    Na, szépen épül a megfigyelőállam, ez a mindenkori regnáló hatalomnak is nagyon fain, érdemes volt robbantani, hiszen hosszú távon pont a terrorpisták ellenségeinek lesz sz*r az élet, pontosan úgy, ahogy ők akarták. Nézzük közgazdasági értelemben: néhány db félhülye Ahmed (volt kecskesz*r-söprögető) lóf*szt se érő élete árán lett egy totálisan besz*ratatott állam a gyauroknál. Ez igazán nagy hasznon, a befektetés többszörös megtérülése.

    Be kell kamerázni intelligensen az utolsó budit is, és akkor mindenki gyanús lesz, hiszen az a gyanús, ami nem gyanús. Illetve, botnet építéshez Németország lesz a legjobb „partner”.