20
 • gforce9
  #20
  A webkamerákat ne vedd ide. Az nem elrontás volt. Az tudatos működésképtelenné tevés. :)

  Amúgy oké hogy összegyűlnek a windows haterek, de csak 19 hsz-re futotta 3 nap alatt? :)
  Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.10.27. 00:08:48
 • Macropus Rufus
  #19
  "A Windows a kegnyitottabb platform"
  És nem röhögte el magat.

 • AgentKis
  #18
  Főleg az lett izgalmas és fantasztikus, hogy a kritikus rendszerhibák és sebezhetőségek javítására érkező frissítések olyan, évek óta gond nélkül működő, dolgokat rontanak el, mint pl. a novell kliens, vagy a szkennerek, nyomtatók, esetleg webkamerák driverei.
  Szóval jó kis rendszer ez, otthon pistikének és gizi néninek fészbúkozni, de azért komoly munkára, vállalati szegmensben egyre több és egyre nagyobb a baj vele...
  Utoljára szerkesztette: AgentKis, 2016.10.25. 14:26:49
 • Sir Cryalot
  #17
  Elszívná a fadarabot is meg vagy két km hosszan a zöld kerítést, utána a seattlei törzsközönséggel még rátennének pár lapáttal az este kedvéért.
 • ugh
  #16
  En az o fejet nyitnam ki egy lucille nevu fadarabbal...
 • Caro
  #15
  Ez a tipikus kommunikációs trükk, amikor elkezdik azt sulykolni, aminek az ellenkezője igaz, és így próbálják elhitetni az emberekkel :D
  A windows sokkal nyitottabb volt még a 2000-es évek elején. Akkor még nem volt windows store, akkor még a kifizetett OS-t "megkaptad", nem csak a reklámokkal együtt, akkor még nem voltál rákényszerítve az aláírt driverek használatára. De ma? Pont tegnapi cikk talán, hogy a hardverre is rá akarják tenni a kezüket.
  Ezekkel nem is lenne gond, ha csak opciók lennének, de a MS sajnos ha valamit bevezet, akkor hajlamos megnehezíteni azoknak az életét, akiknek nem kellenek az "újdonságok".
 • MBW126
  #14
  Hát nyitott ez, csak az a baj, hogy security szempontból..
 • UUUU
  #13
  Hahahaha, mar a cimtol rohogogorcsom van.
  Meg a vegen meg azt is bemeselik, hogy a Windows teljesen open source project. :D
 • Elemir
  #12
  Ezt tényleg komolyan is gondolod?
  Először is a versenytársak, még a sarkon épp csak kezdenek befordulni a képernyőre küldés és annak minősége terén. Kicsit nézz utána, sőt annak is, mit hoz majd a köv nagy frissítés, milyen programokat lesz képes futtatni egy Windows telefon...
  Ha ezt nem nézzük, egy mobil nem fogja tudni futtatni azt, amihez most egy PC erőmű kell. Arról nem beszélve, hogy droid vagy ios telódon sztem fingod nincs mennyi MS program futkározik, mert hogy igencsak kapnak onnan is. A Céges területekre meg nehéz bejutni. Nézd meg egyszer, mit tud a Hololens... elmondom, hogy kb azt, hogy egy audi féktárcsa cserét megtudsz csinálni úgy, hogy felveszed a fejedre és kivetiti virtuálisan mit kezdj azzal ami előtted van. Tudom, mert kollégám nincs 2 hete, hogy végignézte mit tud a cucc. Röviden és tömören, ebben a témában nagyon komolyan mellé lőttél.
 • KoLaMan
  #11
  "...akkor a microsoftnak vége lesz. " Gondolom úgy érted, ha a windows elhal a PC-kkel együtt.
  Aha.
  Egyrészt az a kihalás odébb van egy kicsit, másrészt minimum pár oldalt kitenne felsorolni, hogy az Ms hány lábon áll (ellentétben pár nagy céggel szemben).
  Nekem például elég lenne zsebpénznek az a picike, 1-2 százalékos Facebook részesedése... :-)
 • fonak
  #10
  Nagyon menő a srác. Gondolom az sztk szemüvegkeret és a kínaipiacos kapucnis felső is valójában több ezer dolláros cucc. :D
 • mortep
  #9
  A kábszi az rossz. Éééértem?
  Utoljára szerkesztette: mortep, 2016.10.24. 19:14:12
 • molnibalage83
  #8
  ????
 • barret
  #7
  A dinoszauruszok is kihaltak,pedig annak idején ők voltak az egyeduralkodók...
 • zola2000
  #6
  ...folytatnám azzal, hogy az összes többi ingyenes tudja a teljes hdd titkosítását, míg a windowsból a fizetős home nem tudja ezt, csak a jóval drágább professional.

  ...és még az is a titkosítókulcsokat a onedrive szervereire küldi el, míg az ingyenesek?

  Szép lassan eljutunk oda hogy már mindenkinek elég lesz a mobil teljesítménye mindenre, a nagykijelzős eszközökre küldés is stabilan meg lesz oldva (usb-c hdmi és/vagy fejlettebb miracast) meg a játékok irányítása mobilon meg lesz rendesen oldva (3d touch) akkor a microsoftnak vége lesz.
 • Skylake
  #5
  Értem én, hogy S.N. hogy érti ezt a nyitott platform dolgot. Ehhez semmi köze annak, hogy maga a rendszerük zárt forráskódú. Ők azt akarják, ha már a mobilvonatra nem sikerült felülniük, hanem csak lépcsőjébe kapaszkodniuk, hiába vettek VIP jegyet (Nokia) de arról éppen most esnek le: hogy az ő platformjuk legyen az, amin fejleszt mindenki minden más plaformra. Vegytiszta Microsoft Embrace technológia más módon, ahogy a 90-es években tolták. De nem fog nekik menni. Ehhez például az is kellett volna, hogy most tolt Project Centennial része a W8 Developer Preview-nek 2012-ben, ma pedig ezerrel menne, minimális hibával win32 alkalmazások átrakása UWP-re, gyakorlatilag hibamentesen. És ez csak a saját plaformja. Ahhoz, hogy ezt a röhejes bullshitet komolyan lehessen venni, már régen, ugyanúgy 2012-től kellett volna egy hasonló megoldás, ahol az Android fejlesztők tudják alkalmazásaikat gyakorlatilag két kattintással átültetni UWP-re. Ez volt a Project Astoria, amit nemrég kukáztak. Miről is beszél akkor?
 • takysoft
  #4
  "jelenleg a Windows a legnyitottabb platform, ami létezik"
  éééés. mondjuk a forráskódja? :D ja az zárt..

  nem baj, legaláb bárkinek elér... ja fizetni is kell érte.....

  nem baj a többi operációs rendszerért is kell.... ja nem... az összes többi ingyenes...
 • Sir Cryalot
  #3
  Régebben mikor főleg agyelszívásban jeleskedtek még nem voltak ennyire felfújt trendmániásak, most meg már a ceo is egy hipster.

  http://s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/techstart.presslogic.com/wp-content/uploads/2016/07/10-things-you-didnt-know-about-satya-nadella-microsofts-new-ceo.jpg
  https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/lcR5o2KGSb7oLxkIEzaxnYooFqs=/0x33:800x483/1600x900/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/50023393/01_low.0.jpg

  Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.10.24. 08:58:02
 • NEXUS6
  #2
  "A többi asszisztens-szolgáltatótól abban különböznek, hogy más dolgokra összpontosítanak: a Cortanának elsősorban azokban a dolgokban kell jónak lennie, amelyekre a Microsoft különösen nagy hangsúlyt fektet, ezek pedig a termelékenység és az üzleti folyamatok."

  Lefordítom, a Cortana nem egy univerzális személyi asszisztens lesz, hanem egy Gémkapocs+.
  Jajj.
  XD
 • Gauge
  #1
  Aham... Le kellene szokni a szerről, mert hajlamossá tesz a halucinációra.