4
Adventurequest 3D
-
SG fan #4 Kezdőknek ajánlom ezt a kis cikkecskét! :)Tárgyak Színei -
SG fan #3 Elindult a játék magyar nyelvű rajongói oldala! További infók ott! Magyar AQ 3d rajongói oldal
Van Facebook csoport és Steam csoport is a blog mellé! Jó böngészést és játékot kívánok! :) -
SG fan #2 Ja amúgy a játék elején kapni egy kupont ingyenes healing potionre és én azt sikeresen eladtam! Ha esetleg ez a kupon tovább vinné a sztorit mert mondjuk új küldiket old fel, ha használod szóljatok létszi mert akkor kezdek egy új karakter! :DDD Ezen kívül, ha bármi más kérdésetek van nyugodtan írjatok! :D -
SG fan #1 Tegnap jelent meg az open beta szóval még korai hozzáférésű játék. Ingyenesen elérhető steamen, természetesen mikrotranzakcióval megkísérve de eddig nem volt rá szükségem, hogy boostoljak. Ez egy mmorpg amely a már ismert Adventurequest szériát folytatja ám ezuttal 3d-be átültetve. Humoros és szórakoztató darab ám ne várj túl sokat nem egy korszakalkotó játék viszont egyszerű kikapcsolódásnak simán elmegy. Aki pedig játszott vagy játszik a régebbi AdventureQuest játékokkal azoknak kötelező darab!!! Ja és mivel még early Acces ezért vannak funkciók melyek csak később lesznek elérhetőek de cserébe folyamatos frissitések eventek és barátságosabb community vár! :) Nos kalandra fel! :) (Nekem egy rogue karakterem van.... :) )
JA ÉS MÉG VALAMI! Ez egy igazi cross platformer game azaz bármin játszhatsz vele:pc telefon vagy tablet stb. míg a haverod is valami más eszközön van ugyan úgy tudtok együtt játszani!
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.10.21. 14:11:54