3
-
Macropus Rufus #3 hát semmit nem vesztettél vele, hogy nem nézed végig. Én már is csak azért néztem meg, mert kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége. Hát nem lett vége.
És mivel az 5. rész vége olyan volt amit írtam, ezért csak valami barom hajánál fogva előrángatott folytatás lehet a 6. rész. Gyakorlatilag az 5. részt nem lehet folytatni. Illetve lehet, de értelmetlen. A világon csak zombik vannak, meg valami repülő izék. Ember meg annyi ami elfér a Fehér ház udvarában meg bent az épületben.
Még meg is jegyzi a főgeci, hogy ennyi maradt az emberiségből. Tuti, hogy a 6. részben olyan rohadt sok ember lesz, hogy öröm nézni. De akkor is marhaság lesz a folytatás. Legyen egy millió túlélő (ami erősen soknak tűnik, tekintve az előző 5 rész apokaliptikus világát, ahol egy darab normális ember nem nagyon volt). Erre az egy milla emberre jut legalább 7000millió zombi. Esély? Nulla. És ezért marhaság folytatni.
De hát kell az agyatlan hentelés. ;) -
#2 Ez az 5. rész vége? :O
Max. fél óra után kinyomtam anno, annyira szar volt. :) -
Macropus Rufus #1 azért kíváncsi lennék, hogy egy világvége földön, hol és hogyan tankolnak a vasakba?
Ez már a 3. résznél is foglakoztatott. :) mert skuló és benya mindig van.
Ráadásul az 5. résznek úgy lett vége, hogy a főszemét megmutatja Elise-nek, hogy ennyi maradt a civilizációból, és az gyakorlatilag a Fehér ház és a kertje. Kb.
Volt ott kb. 500-1000 harcos oszt jó napot. Minek ide már bosszút állni? Semmi értelme. A Földön az ember úgy is kihalt már. Több milliárd zombi van meg rohadt sok repülő izé. Itt már minden felesleges. Sztem