10
  • Sir Cryalot
    #10
    az a lényeg, jöhetnek a globális rendfenntartók az nwo karszalaggal
  • UUUU
    #9
    Na en meg arra leszek kivancsi, ha majd Nemetorszagban a sok betelepult evek mulva letrehoz, valami iszlam partot, ami bejut a parlamentbe es majd ok kezdenek el diktalni, akkor majd vajon ezeknek a kreteneknek, akik annyira odavannak a beozonlo menekultekert, mi lesz a mentsvaruk? Mert akkor mar jogilag, nem lesz semmi a kezukben, amivel az orszagukban levo allapotokat megvaltoztassak. Na majd akkor visitani fog a sok kreten, hogy ez mind az o hozzajarulasukkal tortent meg.
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.10.20. 15:18:33
  • morguldae
    #8
    Szerintem meg illenék tiszteletben tartani a véleménynyilvánítás szabadságát! Ha valakinek nem tetszik, hogy a szeretett országát ellepik a nem oda illő népségek, had fejezze már ki! Akinek meg nem tetszik ne olvassa!
  • Cefet
    #7
    "Thomas de Maiziere szövetségi belügyminiszter hozzátette: nem létezhetnek "törvényen kívüli területek", a német társadalom alapját jelentő erkölcsi előírásokat "offline és online is" tiszteletben kell tartani. "
    Akkor először szüntessétek meg a No go zónákat! Szerencsére nem sokáig fogtok már emberkedni. Bár lehet, hogy ti is elcsaljátok majd a választásokat, mint osztrák "testvéreitek".
    Utoljára szerkesztette: Cefet, 2016.10.19. 18:23:05
  • Sir Cryalot
    #6
    csak itt nincs annyi psy-op se meg konkrét lakosságcsere
  • Baker1
    #5
    Ennyi. Aki meg hülye, haljon meg.
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2016.10.18. 20:31:30
  • Amergin
    #4
    A vélemény szabadságnak lőttek arrafelé... a betolakodókról csak jót, vagy semmit. Ha nem: mész a börtönbe. Jóvan az! Ha nektek ez kell... válasszátok újra Merkel "anyátokat".
    Minél rosszabb, annál jobb!

    Pofozzad, pofozzad még tovább, mert még nem ébredt fel!!
  • Nemzsidó
    #3
    Ha és amennyiben jogszerűen járna el a "német" kormány, az illegálisan az országukba özönlő kultúra- és környezetidegen tömegeket szűrni rendelné, s csak azt engedné be, akiknek származását, nevét, környezetét, körülményeit, stb. nagy pontossággal és nagy biztonsággal igazolni tudják. A többit karanténba! A karantén pedig nem lehet Európa belsejében, csakis a határ mentén, de annak is a másik, nem európai oldalán. Ahol a "víz az úr", ott karanténhajókon.
    Ha valaki Európába utazna, megteheti legális, hivatalos formában is.
    De ha jogtalanul, kerítéseken átbujkálva érkeznek, ideérve állatok módjára viselkednek, s nem tartják be az itt elvárt és érvényes normákat, én a kerítésnél, vagy akár azon belül is minden teketória nélkül lelövetném őket. Bent legalább gumilövedékkel.
    Különben is, nehogy már egy bármely kisebbség (legyen az ómigráns /cigány/, újmigráns, vagy zsidó) mondja meg például a magyar többségi társadalomnak, hogy mit tegyen...! Próbáljanak beilleszkedni, s majd meglátjuk, maradhatnak-e. Eddig nem túl erős bennünk a marasztalási szándék... :)
  • dartois83
    #2
    Sajnos így van, a legjobb lenne, ha nem kéne büntetni, hanem az embereknek lenne több eszük, illetve saját maguk vetnék meg az ilyen jellegű beszédet.
  • DarkHorSe
    #1
    Itthon a fel orszagot bortonbe lehetne zarni ennyi erovel, meg a kormanyt is :D