7
FortressCraft Evolved
-
SG fan #7 Írtam a múltkor, hogy volt egy meteor amit jelzett előre a rendszer. Na megint volt egy de ezt most meg is találtam. Egy mentőkabin volt vagy ilyesmi, beszkennelhető értékes infóval és rakománnyal amit fejlesztésekhez lehet használni a nagy laborban. Íme néhány kép. A múltkor sajnos nem találtam meg de most igen! :))
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.10.19. 12:45:09 -
SG fan #6 Igen valóban működik! Szóval most félig csigalépcső félig meg függőleges futószalag! :D
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.10.19. 09:30:09 -
SG fan #5 Próbáltam de nekem nem működött. Azt hittem, hogy már kivették azt a funkciót a játékból! Meg ez jobban néz ki de azért majd kipróbálom még egyszer! :DDD
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.10.19. 08:08:00 -
#4 a futószalag függőlegesen is fel tud vinni cucot a falon :) -
SG fan #3 Na végre nagy nehezen találtam vasat elég mélyen. Már elkezdtem a kibányászását. A copper már futószalagon jön a bázishoz, közben olvasztgatok a smelterben és éppen most csinálom a tin futószalagját, amit egyébként csigalépcsős módszerrel építek meg mivel egy mélyebben levő völgyben található! :) Energia a vas kivételével mindenhova elvezetve. Ráadásul nem messze becsapódott egy meteor, vagy az állomás egy darabja de sajnos nem nagyon tudom, hogy pontosan hova pedig megkerestem volna. A rendszer előre jelezte, hogy be fog csapódni! Komoly volt! Még belinkelek egy-két képet a csigalépcsős futószalagról ami még nincs kész! :)
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.10.18. 18:32:54 -
SG fan #2 Haladok haladok! Már automatizáltam az energiaellátást szóval amíg van szén addig van energia is. Egyelőre bőven elég az amit a központ termel. Találtam coppert és tint is habár sajnos nem túl közel. A következő a futószalag rendszer kiépítése. :) Egyelőre futkosok összevissza utána már nem kell! :)
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.10.17. 15:22:55 -
SG fan #1 A FortressCraft Evolved a nagy sikerű és azonos nevű konzolos FortressCraft tovább gondolása. Olyan mintha a Minecraftot és a Factoriot összekevertük volna és mindegyikből a legjobb tulajdonságot vették volna át. Kisebb teljesítményű gépeken is elmegy és már 13 euróért beszerezhető Steamen. Van itt minden. Túl kell élni de nem ezen van a hangsúly hanem a bázis építésen, craftoláson, és nyersanyag szerzésen. Eddig semmi extra sok helyen láttuk már ezt ám itt jön be a csavar. Mindent automatizálhatunk (persze ki kell fejleszteni előbb a kis laborocskánkban a megfelelő technológiát!) Van egy kis Space Enginiers beütése is de nem annyira bonyolúlt. Nem kell kézzel bányászgatni. Csinálsz egy gépet ami elvégzi helyetted a munkát. Csak energiára van szüksége hát raksz rá egy akkut. Majd amit kibányász futószalagon elvezeted a bázisodhoz és voálá neked csak megkellet építened a termelés jön magától. A szkennereddel persze előbb elemezned kell az adott anyagot, hogy aztán később bárhol megtaláld és stb. Határt csak a kreativitásod szab. Szóval akit érdekel a scifis bázis építős gyáras automatizálós dolog megfűszerezve egy kis túlélősdivel idegenek ellen az feltétlen pórbálja ki! Szerintem megéri! :)
Íme egy videó!
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.10.16. 15:58:51