16
Lenyűgöző kalandjáték a Mooneye Studiostól.
  • mérlegjakab
    #16
    Nyilván ez, meg nyilván az és tuti 15 éves vagyok (miért pont ennyi?) . Annyit fejtegettem , hogy idő hiányában így se bírok végig játszani egy csomó mindent (nyilván ez az én egyéni szociális problémám). Tök mind1, hogy indi, free , vagy AAA , ezt se firtattam.... Marhára nem firtattam a gamer nem arányait. De idő limitből adódóan akkor valószínű nem meseszerű grafikával megalkotott, állatbőrbe bújós gaméval tölteném az időt. Mivel elég sok ismerősöm van ezért tudom, hogy kb a férfi ismerőseim zömét , nem keltené fel eme alkotás, inkább a nőket. Sőt elárulom az átlag nőket , főleg a nagy hányadát marhára nem érdekli a játék, vagy huzamosabb ideig nem köti le őket. Inkább a telefonjuk nyomkodása meg a CHAT!!!!! Sőt nagy ívben leszarják ha játszol , ha meg kocka szinten van, lenéznek és meg van rólad a véleményük. Meg ott vannak a gamer lányok akik szerencsére nem az előbb említett réteghez tartoznak (mert műkörömmel nem lehet billentyűzetet hatékonyan kezelni). Szóval bocsánat ha ilyen végkövetkeztetésre jutottam és komolyan nem akartam senkit ezzel az ártatlan kijelentéssel megbántani......!!!!!!!!!!! De mivel látom eme savazás lényege az, hogy Renegade-os seggnyalás megy (ezért megint kapok). És pont ezért nem hagyom szó nélkül, hogy mindenki belém köt egy ilyen ártatlan , semmittelen kijelentés miatt. Szóval szánalmasak vagytok!! Vagy csak szimplán látens****buzik???
  • Although
    #15
    Nyilván csak az utcasarokig látsz. Ha toltál volna egy-két mmo-t akkor tudnád majdnem a fele a játékosoknak nő. Age of conan ami elég brutál lett mmo szinten, ott is rengetegen voltak.
  • Montanosz
    #14
    talán max 15 éves, kár gyerekekkel vitatkozni :-I
  • Darun
    #13
    "Hát, nem tudom. Szerintem a célközönség max a nők/lányok lehetnek."
    Ha ez nem volt lekezelő és degradáló, akkor mi az? Kicsit mintha el lennél tévedve. Kérdezném hogy tükörbe szoktál e nézni, de a választ ki lehet olvasni a soraidból. Ráadásul nem tudom mennyire releváns az összehasonlitásod, hiszen te AAA cimeket soroltál fel, mig ha jól sejtem ez egy indy játék.
  • mérlegjakab
    #12
    , és még egyszer hahaha. Roppant ügyes vagy, tudnék mondani neked sok mindent de , úgy is törölnék meg nem kötekedés céljából írtam a fórumra. Meg eleve a felsőbbrendűségi komplexusodból kiindulva teljesen fölösleges. Senkit nem bántottam csak közöltem egy szubjektív véleményt. Te pedig lekezelő/lenéző , demagóg oktatásba kezdesz..... További jó segg***nyalást, mert kb ennek tudom be.
  • Morinad
    #11
    Gondolom ritkán találkozol nőkkel. Segítek. A nők és a férfiak között nincs különbség az érdeklődésük tekintetében. Ez csak szexista sztereotípia. Az, hogy a legtöbb férfi rombolós játékokkal játszik (ahogy azt a következő hozzászóló is megjegyezte) szintén nem igaz.
    Az mmorpg játékosok 40+%-a nő.
    Az, hogy ki mit játszik, azt sokkal inkább a személyisége dönti el. A frusztrált emberek szeretnek rombolni a pszichológiai kutatások alapján.
  • Darun
    #10
    Hát kösz :D Én valamikor az év elején megvettem a Gone Home-ot. Nem egész két óra alatt a végére értem (ne kérdezzétek mit lehet benne annyi ideig tökölni) de azt kell mondjam, megérte a pénzt. Olyan élményt nyújtott, amilyet még semmilyen játék és az volt az érzésem, hogy megtaláltam valamit amit már nagyon régóta kerestem, de nem tudtam megfogalmazni hogy mi is az. És ezt úgy, hogy a történet nagy részét nem is értettem. Akartam irni a fejlesztőnek egy levelet, mert úgy éreztem szavakba kell öntenem azt amit az a két óra adott, de sajnos a szegényes angol tudásom ezt nem tette lehetővé. Szerintem igenis van igény az ilyesmire, már elég ha belegondolunk abba, hogy mennyire népszerű akár az I'm Bread meg a Goat sim... és ezeknek talán még értelme is van, nem csak fun az egész.Szerintem érdekesnek tűnik, egy igazi gémernek is szüksége van néha ilyen játékokra, nem lehet mindig csak rombolni.
  • mérlegjakab
    #9
    Hát, nem tudom. Szerintem a célközönség max a nők/lányok lehetnek. Így is a bőség zavara van (magamból indulok ki). Ha van időm játszani, azt se tudom, hogy mivel. Mert kb. játszanék én mindennel , de annyi időm nincs. Meló, párom, egészségem ( nem akarok tepsi segget növeszteni) és azért élni is kéne.... Meg van egy rossz szokásom, ha elkezdek vmit játszani és tetszik végig akarom vinni (élből vagy 15 címet tudnék mondani ami vár rám) .
    Pedig próbálkozok!!!!! Idén Mass Efect 3, Witcher3, GTA 5 már megvolt. Hátra van a Witcher dlc 2 db. és akkor még szeretnék néha lövöldözni, Doom vagy BF4, na meg Total warhammer is vár meg a Stellaris is. De minden időmet leköti a hots, meg overwatch és a divinity o. sin ee. (már a végénjárok és mingyá itt a köv rész) MMO rpg-ről már nem is álmodok mert arra aztán végképp nincs időm pedig tolnám, van vagy 3-4 cím amit nagyon szerettem. Persze vannak címek bőven amik kimaradtak, de nem is ez a lényeg.
    Hanem ennek tükrében ki akar ezzel játszani???? Vagy nagyon unatkozik és semmi szociális élete nincs (nem online cimbikre gondoltam) mert egy űber kocka.

    UI.: még jó hogy nem jelenik meg idén a Star Citizen...... borítaná a naptáramat......
  • mikromanus
    #8
    Többszáz óra játékra nagyon nem lehet számítani, de nem is ez a cél. Itt egy leírás:
    https://ipon.hu/hir/kickstarteren_a_lost_ember/38848

    Amolyan felfedezősdi szép tájakkal, muris nézőpontokkal és lehetőségekkel. Esetleg a letűnt civilizáció nyomait é titkait is fel lehet valahogy fedezgetni. Vagy csak megcsodálni... Tényleg nem nagyon vannak ilyen játékok. De egy cod 36-nál többet ad majd szerintem. :)
  • grebber
    #7
    Állatos walking szimulátor ilyenből nem sok van. Várjuk szeretettel.
  • Hexex86 #6
    Hopp véletlen töröltem az ezelőttit.
    Kaland játék. brothers a tale of two sons. Limbo stb.
    Nem kell craftolni. Nem kell "versengeni". Élmény ad át a kalnad játék. Ami a jó kategóriából tartozik persze.
  • Plata
    #5
    De láttam át lehet menni másik állatokba is,de az egy két óráig érdekes utána mi a fenét csinálsz?
    Kb ugyanaz lesz mint a no man's sky-ban is,egy két óráig érdekes de aztán rájössz hogy semmi érdekes újdonság nincs benne,csak ugyanazt a dolgot ismétled.
    Mindenestre WoW-ban szeretek druida lenni,és madár vagy egyéb alakban lébecolni,de ott lehet is csinálni mást,mondjuk kedvenc szórakozásom hogy virágot szedek crafthoz madár alakban.
  • Plata
    #3
    Ha jól értem az egész játék arról szól hogy farkas alakban mászkálok a világban?
    Ennek úgy őszintén mi a fene értelme van?
    Bár gondolom gyerekeknek be fog jönni mert olyan rajzfilmes.
    De nem hiszem hogy túl sokáig le tudna kötni,még ha lehetne építkezni mint Minecraftban,de max annyi hogy mászkálok farkaskén,nem sokáig tudna lekötni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 16:35:07
  • Nephin
    #2
    Kickstarteres kampány: link


    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.10.14. 16:01:38
  • Nephin
    #1

    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.10.14. 16:00:17