10
Bus Tycoon ND (Night and Day)
-
Lokker #10 Kiesik x időre a forgalomból, javításai költség vagy teljes forgalomból kivonás (totál kár) ez mondjuk lehetne random. Büntetés ha a buszsofőr hibája volt persze ez is random. -
atisfix #9 Köszi srácok ezek remek ötletek. Az időjáráson már én is gondolkodtam, korábbi játékaimban mindig volt hó és jég :-D
A random baleset hogyan legyen mondjuk? Mit kell a játkosnak csinálni után a busszal? Vagy csak gyűrődjön meg kicsit? :) -
#8 Jöhetne akár változó időjárás is: eső, hó, szél, miegymás.
Illetve arra nem emlékszem, hogy Transport Tycoon-ba lehetett pl. a tömegközlekedés esetén jegyárakat meghatározni? Ha nem, akkor lehetne itt ilyen pl. -
#7 Mondjuk a random balesetek? Néha lezúznának pár buszt, néha meg a busz okozna balesetet, biztosítási rendszert lehetne bevinni stb. -
atisfix #6 Kösz skacok a támogató szavakkal. Jön a következő hetekben mobil platformokra is, iOS, GooglePlay és Amazon.
Az nagy segítség lenne, ha megírnátok, hogy mi olyan funkció hiányzott pl. Transport Tycoon-ból, amit ebbe be lehetne tenni. Jelenleg az éjjel-nappal váltás, a jelzőlámpák az utakon és a busz állomások növelése van benne, valamint néha megjelennek úthibák, de bárkinek van bármi jó ötlete szívesen beleveszem a későbbi frissítésekben.
Amúgy gondolkodom olyan kiegészítőn hozzá, hogy taxi vállalatot is tudsz indítani, ATM feltöltő páncélautók és még jó pár verziót.
A magyar nyelv egyszer majd érkezik, de annyira kevés szöveg van ebben a játékban, h szerintem elég könnyen meg lehet érteni a használatát.
Utoljára szerkesztette: atisfix, 2016.10.13. 10:20:06 -
#5 Vagy akkor már inkább egy modern Transport Tycoon-t. Anno imádtam azt a játékot! -
Lokker #3 Nem rossz. Bár kezelőfelületre adja magát mobilra is, nem lenne rossz oda is portolni normálisan, lehet ott nagyobb sikere lenne. Aki meg a magyar nyelv miatt sír meg le kell tojni. Régen nem volt semmihez se magyar nyelv 90-es évek mégis el tudtunk boldogulni. El van kényelmesedve a mai játékostársadalom közben meg semmi komoly nincs a játékban.
Szóval hajrá és szerintem érdemes elgondolkodni a mobilos verzión. :) -
Plata #2 Hát én megnéztem a steam oldalán,de 3 eurót nem ér,főleg hogy a magyar nyelv nem is támogatott,akkor már inkább játszom a jó öreg Transport giant-el vagy a másik kedvencemmel az Industry giant 2-vel.Igaz már vagy 20 éves játékok,de van benne magyar nyelv,és elég szép,mellesleg a zenéje fenomenális. -
atisfix #1 Sziasztok,
Magyarországi indie fejlesztőként szeretném a segítségeteket kérni a játékommal kapcsolatban.
A Bus Tycoon ND egy egyszerű tycoon stratégiai játék, transport tycoon alapokon, amit az elmúlt hónapokban fejlesztettem. A játékos feladata egy busz társaság üzemeltetése, megállók telepítése és a városok összekötése busz útvonalakkal.
Minden hozzászólás itt vagy a Steam oldalon nagy segítség lenne számomra és néhány segítő review is az community oldalon szuper lenne.
Bus Tycoon ND Promo: https://www.youtube.com/watch?v=aGvoe8S6BSU
Bus Tycoon ND Store Page: http://store.steampowered.com/app/527730
Köszönöm!
Atis
Utoljára szerkesztette: atisfix, 2016.10.12. 23:06:31