Guardians of Ember (MMORPG)
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ma én is rálestem eme gyöngyszemre jááj de keserves ez tényleg vicc ezt gondolják 2019-ben újra kiadni csúnyácska darabos meg kb totál vacak azon viszont meglepődtem a kezdő zónában voltak páran még rajtam kívül - bár gondolom azok is kb level 10-ig húzzák😄
Guardians of Ember first impressions
Lvl 15 ranger/priest karim van sajnos csak egyeterteni tudok mindennel amit a csako mond, ez a jatek hihetetlenul primitiv/sz@r meg egy Titan Questhez kepest is(ami nem mai darab), nemhogy egy Diablo3 vagy Path of Exilehoz kepest, allandoan az motoszkalt a fejemben hogy ezt igy hogy kepzeltek, ki fog erre elbaszni akarcsak egyetlen oracskat is? Tokmindegy hogy closed beta, mert mar meglevo funkciok mint a houseing, a craft, a dual class is el vannak baszva, elkinlodtam magam lvl15ig hogy meggyozodjek rola, ez a jatek ez egy elso probalkozos indie bagazsnak is keves lenne referenciamunkanak....
Lvl 15 ranger/priest karim van sajnos csak egyeterteni tudok mindennel amit a csako mond, ez a jatek hihetetlenul primitiv/sz@r meg egy Titan Questhez kepest is(ami nem mai darab), nemhogy egy Diablo3 vagy Path of Exilehoz kepest, allandoan az motoszkalt a fejemben hogy ezt igy hogy kepzeltek, ki fog erre elbaszni akarcsak egyetlen oracskat is? Tokmindegy hogy closed beta, mert mar meglevo funkciok mint a houseing, a craft, a dual class is el vannak baszva, elkinlodtam magam lvl15ig hogy meggyozodjek rola, ez a jatek ez egy elso probalkozos indie bagazsnak is keves lenne referenciamunkanak....
Ha valaki tolja goe-t vegyen fel friendbe ... 14 -es szintű vagyok. Ign: Tirian
Majd egyszer, mikor beírtad vagy 3 hónapja, hogy ingyenes lett a játék azóta sem lehet új accot csinálni a face oldalukon sincs még körülbelüli dátum sem feltüntetve a relaunchnak...
Régen meg kellett venni, de most már ingyenes lesz.
Sziasztok!
Elkezdtem a bétát és azt szeretném kérdezni ha megtetszik a game akkor ez ingyenes vagy vhol meg kell venni Köszönöm
Elkezdtem a bétát és azt szeretném kérdezni ha megtetszik a game akkor ez ingyenes vagy vhol meg kell venni Köszönöm
Még rá is néznék, de ha jól látom per pillanat csak letölteni lehet accot nem lehet csinálni?
A Wild Buster ingyenesen elérhető, csak a neve más: Champions of Titan.
Úgy néz ki, hogy manipuláltak a Steames értékelésekkel, ezért a játékaikat eltávolították a Steamről.
Aki megvette őket, az továbbra is tud Steamen keresztül játszani velük.
Aki megvette őket, az továbbra is tud Steamen keresztül játszani velük.
Meg van eladó diablo accountom is ha érdekel, szerintem meg tudnánk egyezni. Battlenet account és nem csak az van rajta, Heroes of The Storm is 1-2 érdekesség ha érdekel szólj és megbeszéljük. Cserélni nem tudok mire, mert Wild Buster-t játszom, LoL-t, SW: Battlefront2-őt meg várom az RF eu remake-t. Ennyi.
Én játszom a Wild Buster-rel. Ha esetleg valaki tolja még csak szóljon.
A cég másik játéka a Wild Buster ingyenes hétvégét tart.
Egy Steam béta kulcs hozzá:
IITTX-0V2CH-TIDP9
Egy Steam béta kulcs hozzá:
IITTX-0V2CH-TIDP9
Ingyenes hétvége van a játékban, szóval bárki ingyen kipróbálhatja.
Van egy eladó Delux Edition kódom. Az ára 20$ PayPal-ra. Akit érdekel, az írjon privátot.
20.-án megjelenik.
Ha valakinek meg nincs meg, de szeretne vele jatszani:
Steam Key 1: M9YYQ-XGX8L-52EMJ
Steam Key 1: M9YYQ-XGX8L-52EMJ
Guardian of Ember steam accountomat Diablo 3 + RoS accountra cserelnem. Erdeklodni privatban.
Volt egy bugfix, amiben a hibas kuldiket javitottak. Elvileg most februarban jon az act 4.
Sziasztok. Eltelt egy hónap az utolsó hozzászólás óta. Játszik még valaki ezzel a játékkal? Történtek változások? Van még kieső idő az aktivált képességek lenyomása és megjelenése között? Megéri befektetni a játékba?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Jelentkeztem en is. Majd vegyetek be.
Igen, megvan. vagy rám írsz vagy majd amikor a tutorial végén adja, ránk tudsz keresni és inviteot kérni 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
most telepitem. ez a Magyar klan meg megvan? kiscsajnak lehet irni?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
A HungarianHeroes várja csépelni vágyó Hőseit! - megkötés: emberi nyelven és kulturáltan szórakozz.
Kialakítás folyamatban, segítséget is szeretnék egyuttal kérni, a jövőbeni jó csapat szervezéséhez
Friend - KisCsaj - Whisp: KisCsaj
Kialakítás folyamatban, segítséget is szeretnék egyuttal kérni, a jövőbeni jó csapat szervezéséhez
na skacok? megeri megvenni? nemlessz kidobott penz?
Sziasztok! Írna valaki nekem Magyar Guild-et, ahol van aktivitás? Köszönöm
Mostantol elerheto az act 3 es az uj level max 40.
Mar Demigod verzio is elerheto a jatekbol a steamen.
A HungarianHeroes várja csépelni vágyó Hőseit! - megkötés: emberi nyelven és kulturáltan szórakozz. <#alien>#alien>
Kialakítás folyamatban, segítséget is szeretnék egyuttal kérni, a jövőbeni jó csapat szervezéséhez <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2016.12.17. 09:24:11
Kialakítás folyamatban, segítséget is szeretnék egyuttal kérni, a jövőbeni jó csapat szervezéséhez <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2016.12.17. 09:24:11
Csao, a Steam-en 51%-os az ertekelese, ami eleg sovany vagy meg erosen beta allaptu a jatek. Kivancsi lennek en is velemenyekre, erdemes-e megvenni. A "sohamegnemjeleno" Lost Ark helyett en is erre gondoltam, hogy kiprobalom.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Nekem tovabbra is tetszik.
A dragabbik tobb founder orbot ad, mountot, kosztumot, titlet, stb.

Utoljára szerkesztette: savior666, 2016.12.14. 10:34:38
A dragabbik tobb founder orbot ad, mountot, kosztumot, titlet, stb.

Utoljára szerkesztette: savior666, 2016.12.14. 10:34:38
skacok. velemenyek?
illetve tartalmilag mi a kulonbseg az olcsobbik es dragabbik kozott?
illetve tartalmilag mi a kulonbseg az olcsobbik es dragabbik kozott?
Már megint nem megy ez a retek szerver.... 😞
Mu Legends is ilyesmi jatek lesz.
Nekem tetszik a jatek, csak van par hiba, meg az fpsem se tul magas.
Nekem tetszik a jatek, csak van par hiba, meg az fpsem se tul magas.
Én tegnap kezdtem el,nekem annyi gondom van vele hogy sokszor későn reagál a karakter a parancsokra 1-2 másodperccel.
Human-Knight-ot kezdtem.lvl 16-os szint,alapjában véve én elvagyok vele,sajnos mostanában nem bővelkednek a hack'n slash játékokből.
Bár a Lost Arkal,vagy a Lineage eternalal jobban ellennék 😊
Human-Knight-ot kezdtem.lvl 16-os szint,alapjában véve én elvagyok vele,sajnos mostanában nem bővelkednek a hack'n slash játékokből.
Bár a Lost Arkal,vagy a Lineage eternalal jobban ellennék 😊
Abban a kevés időben vélemények?
https://www.twitch.tv/sp1gu
Salman Shakeel
Salman Shakeel @GoE_Official servers seem to be down. Heading to bed. Will continue tomorrow.
Salman Shakeel @GoE_Official servers seem to be down. Heading to bed. Will continue tomorrow.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Zuzo
Remek milyen néven tolod ?
Elindult.
Most csatlakozott de ugyan az mint tegnap,nincsennek szerverek....
Egyelore nem megy, pedig 9kor indulnia kellett volna.
Elvileg jon most egy patch es utana indul.
Elvileg jon most egy patch es utana indul.
Másnak megy már a játék? nekem connecting-ot ír folyamatosan ls nem történik semmi...
Elvileg reggel 9kor.
Oldal 1 / 3Következő →