59
Steep
  • oneal1
    Tolja mar valaki?:)
  • oneal1
    jó az a szárnyas ruha! :)

végignyomtuk haverral az összes versenyt, voltak nagyon durvák!

Gold lesz majd nekem is :)
  • Alien69
    Na ok, de azt is nézni kell, hogy asszem a Coolboarders még a múlt évszázadban jelent meg! Érted? A múlt évszázadban! Release date EU: January 1997. Most megkapod szebb grafikával, kicsit feltupírozva, mert lehet majd sikló ejtőzni, meg szárnyasruhában meghalni. Legalábbis, a bétában rengetegszer kimúltam. Még a sikló ejtőernyőzéssel is, amikor fának csapódtam, és szakadékba estem. YO lesz ez, már megvettem a gold verzijót.
  • oneal1
    na jóóóóó de az olyan, hogy egy kijelölt pályán versenyezve végigmész :)

ez meg full open world, azt csinálsz amit akarsz és arra ahol akarsz :)
  • Alien69
    Őőő, miért ne lett volna ilyen játék? Na jó, totál hasonló, nem is 1. Igaz, vannak részek, melyek nem jellemzőek, mint a sikló ernyő, meg a szárnyasruha. De, a sí, snowboard, ezek kb ősidők óta szerepelnek játékokban. Lásd akár playstation 1, coolboarders sorozat! Tehát, még az ötlet sem újdonság. De persze, a fent említett 2 sporttal már igen, meg a relative, de nyílt tereppel. Igaz, sítalpakat le kell szedni hozzá (azaz sikló ernyőzéssel elnavigálni valahova, majd lehet rohanni felfele a hegyre. Ráadásul szó szerint. De ez legyen a legnagyobb baja...

Ja, GMG-n egy fingnyival olcsóbb, £32.79. Hazai boltokban meg az alap játék kb 19E, a gold meg pl 27.990.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.12.01. 10:14:23
  • oneal1
    én tervezem megvenni, játszottam a zárt alpha-tól kezdve, nagyon király :)

Ezelőtt még nem volt ilyen játék, minőségi darab lesz
  • Alien69
    Jelenleg legolcsóbb a uk.gamesplanet.com-on. 44 font a gold, és 33,33 a sima (season pass nélkül). Plusz hóember jelmez, meg helijegy.
  • Alien69
    Nyílt beta hétvége! Nem is rossz. De csak most fedeztem fel a "C" gombot. Eddig valahogy nem engedte, pedig nyomkodtam. Viszont lesiklás közben állat.
  • Fantasy18
    engen erdekelne egy key :)
  • gabo91
    Értesítés nem jött, de meglepődtem mikor játékok közt ott figyelt :)
    Játszik vele valaki?
  • FartingSquirrel
    Van 3 keyem az open betához. Kell valakinek?
  • Zs0lt1
    Ti is kaptatok open beta early acceshez lehetőséget?
  • Zs0lt1
    Játszottam vele tegnap pár órát. Szerintem jópofa, el lehet hülyéskedni vele meg minden, de hogy napokon át játsszak vele az nem fog megtörténni. Esetleg majd ha lesz béta, ismét adok neki egy esélyt, ha kicsit több tartalmat engednek be. Addig offolom.
  • oneal1
    ez igaz....
  • FartingSquirrel
    Jó, bocs, alpha, de a lényegen nem változtat.
  • oneal1
    nem béta, closed alpha

sajnos minden nemű anyag, kirakása tilos, képek, videók stb.

nekem nagyon tetszik az elképzelés, élvezetes módok vannak, teljesen újszerű a megközelítés.

nyilván az aplha állapot miatt nem hibátlan, de jó lesz ez! :)
  • FartingSquirrel
    Én is most kaptam meg. De ez milyen már, hogy négy napja megy a beta, és utolsó előtti nap este jön róla e-mail??
  • Zs0lt1
    Pont most kaptam, töltöm, de sajnos lassan jön, ráadásul holnapig tart. Majd leírom a véleményeket, a video alapján jónak tűnik :-)
  • oneal1
    Kapott még valaki zárt alpha hozzáférést? :)

Ez amúgy az UBI új téli sport játéka lesz

Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.10.06. 21:58:27