7
  • Rue East
    #7
    Az eredeti sorozatban (European Wars, Art of War, Back to War) nem volt insane meg impossible, hanem very hard volt a legerősebb fokozat, ami amúgy nagyon gyenge volt. Lehet azóta én is elfeljetettem játszani, de ezt a mostani impossible szintű AI-t nem egyszerű legyőzni. Például használja az eredetileg csak a legelső (European Wars) részben létező AI taktikát, miszerint a nem védett, gyenge pontokon gyors lovasokat (Sich Cossacks jellemzően) küld be a területedre, akik elfoglalják az épületeket, leölik a parasztokat.
  • Kleroo
    #6
    csak nálam rettenet nehéz normal fokozaton is? anno a sima gameben a normal az elég könnyű volt, és az insane volt korrekt. Most kb normalon olyan mint anno impossibel és insane között. És már rögtön nomralban csal a gép. 20ponttal több lesz neki 10mp-el kezdés után, és 10perc kőkemény tudatos pörgős játékkal lehet úgyahogy kiegyenlíteni. Ha nem lenne ostoba az ai, akkor normalon is csak profik tudnának győzni. (épít az ember egy tornyot, és alácsalja 1 lovassal a hadseregét. 3ágyú és mindenki halott....)
    Utoljára szerkesztette: Kleroo, 2016.10.15. 13:53:20
  • Rue East
    #5
    Én azt olvastam az oldalukon, hogy az első kiadás/verzió semmi más nem lesz, csak egy az egybe a régi korszerűsítése. Azután majd idővel jönnek új tartalmak és mivel a moddolás támogatott, a felhasználók is hozzátehetik a magukét. Nem tudom hol tagadták a készítők ezt, de úgy látszik nem egyeznek a forrásaink...
    Egyetlen jogos kritika valóban az, hogy a régi gyengeségeket kijavíthatták volna.
  • Bulics
    #4
    Kedves GSC. Idén is jók voltunk. S.T.A.L.K.E.R. 2-t kérünk. De jó legyen ám!
  • SZUsszan
    #3
    Aki még nem játszott vele, kipróbálhatja.
    Viszont aki a régire ráunt, az számítson rá, hogy semmivel sem tud többet, mint a régi Cossacks 1.

    Minden ugyanúgy van, ugyanazok a fejlesztések, ugyanazokkal az ikonokkal, árral, hatással. A hangok egy az egyben ugyanazok.

    A grafika fel lett túrbózva, de kb. 2007-es évek szintjére plafonon. Mintha egy ingyenes HD mod lenne az alap játékhoz.

    Játszottam vele pár órát, majd letöröltem. A 2. rész jobban tetszett, mint az első és annak is volt sok hibája.
  • tom36
    #2
    Inkább az a gond hogy túlárazták.
    mer mondhatni csak egy picit ujabb grafikát húztak rá meg néhány dologban módosítottak rajta hogy a mai gépeken is elmenjen.
    Másrészt megmaradt ugyanaz a hibálya mind a régi verziónak, hogy egy idő után kifagy, legalábbis adott gépeken. (nekem az előző 8 évvel korábbi gépemen gond nélkül ment viszont ami azóta van azon csinálhatok bármit akkor is összeomlik.)
    ezér részemről örülök is neki hogy törtben próbáltam ki először. (a régi kiegekkel együtt eredetiben megvan, de ugyanez a hibája)

    Ha valaki tudja, hogy mi okozza és rendbe is jön tőle akkor megveszem majd. (azzal hogy nem eredetit próbáltam ne jöjjön senki)
    A tippeket előre is köszönöm.
  • wraithLord
    #1
    "...hiszen ez ebbe a formában nem más, mint az eredeti arcátlan lenyúlása."
    Az eredetit is ők csinálták, így max nem volt kedvük továbbfejleszteni.

    Azért az árát sem árt megnézni az értékelés során. Steamen csak 20 Euro (DLC-vel együtt 30). Egy ilyen játék általában legalább a duplája szokott lenni, de van, hogy több... :D

    Még nem játszottam vele, de ránézésre kb. én is hasonlót vontam le. Plusz, hogy nagyon jól hozza az első rész atmoszféráját.
    ----

    És most kezdhetik fejleszteni a S.T.A.L.K.E.R. 2-t. :)
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2016.10.02. 12:51:57