24
-
kissssss #24 na mi van baszod? ennyi volt? -
kissssss #23 látom röfi "úrnak" elfogyott a kukoricacsutkája a vajújából, itt az ideje fogyókúráznod nagypofájú malackám... :) anyád apád tudja hogy csak egy primitív állatot tartanak el? nem pedig egy embert? -
#22 Ismertebb? Siker lett a Deadpool, a Hangyaember, és A galaxis őrzői is, pedig szintén nem fősodorbeli Marvel-hősök. Egyedül a szerencsétlen Fantasztikus Négyest sikerült megint megbuktatni, de ott mondjuk jócskán tettek is érte a készítők, míg a fentebb említett, kevésbé ismert karakterek filmjei jól sikerültek, sőt mi több, szórakoztatóak. -
#20 Téged se, mégis itt spamelsz.
Ez a film szerintem nagy bukás lesz. Nem tudom miből gondolják, hogy érdekelni fogja annyi embert, mint a többi ismertebb Marvel hőst. -
xido #18 lehettsz 2 tével és még te nevelnéd helyesírásra? :)
kutyámajom..bizony úgy,kutyá-val..inkább guglizz ilyenkor,kár beégni a felesleges okoskodással..(saját tapasztalat,én is futottam már ilyenbe,nem győztem pironkodni utána) -
kissssss #16 röff röff... várj mindjárt dobok neked egy kukoricacsutkát... -
#14 :D Tippelek: Ovi? -
#12 Medvedisznóember biztos van. Ha a Marvelben nem is, a DC-ben tuti. Én inkább egy Kutyámajomnak örülnék. -
#10 egy esernyővel tartom vissza -
#9 A csapatos filmekben sajnos nincs idő ilyen gonoszokra, a film fele azzal megy el, hogy egymással megy a cicaharc mindenféle hülyeségen. Még az első Bosszúállók volt a legjobb, nyilván Loki egymagában nem ellenfél, de jó intrikus. De Ultron jellegtelen, Zémó Báró karaktere meg alig kapott műsoridőt, bár erőben ő sem ellenfél. -
kissssss #8 ezzel a hozzáállással amit itt bemutattál a nagyközönség elött már is bizonyítottad hogy közelebbi rokonságban vagy a medvedisznóemberekkel mint én :)
további jó röfögést. -
#3 ezt utálom a marvel filmekben, a saját filmjeikben a szuperhősök mindig hasonló kaliberű gonoszt kapnak, szinte hasonló erőkkel...
vasember mindig vasgépekel küzd, hulk mindig más színű hulkokkal küzdött, deadpool egy másik erős mutánssal küzdött, ez a párducember most gorillaemberrel... -
kissssss #1 remélem látni fogunk majd medvedisznóember ellenfeleket is...