Jönnek a vezeték nélküli okosfülhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána jön az sg-s cikkíró, aki az irónia legkisebb jele nélkül úgyszintén képes tolerálni ,falni a halandzsájukat (érdekes kérdéseket vet fel a dolog, pl önkritiktlanságról ),
utána jön a fórum részleg ahol páran még ki is tartanak mellette hogy spanyolviaszt falni normális dolog, sőt hiánypótló.
Viszont pont most az IFA-n mutattak be kismillió féle TV-t, többek között 8k-sat is.
Talán attól, hogy neked meg nekem, meg még x millió embernek nincs TV-je, a TV nem szűnt meg létezni, és ezek szerint még erősen foglalkoznak is a fejlesztők a témával? Lehetséges ez? 😄
Nekem már 10 éve nincs.
Igazából addig valamilyen szinten minden kellemetlen lesz, amíg nem önfenntartó implantokról van szó. Szóval ezzel sem, és azzal sem mondott újat, hogy el fog tűnni... Mi nem? (Ami sosem volt...) ...Apropó, a televíziók hova tűntek?
Továbbá szerintem nagy előrelépés volt, hogy a rádió után feltalálták a tv-t (kijelzőt), nem írnám le olyan hamar (mert ugye az okostelefon egyik nagy előnye, hogy van rajta egy kijelző, amit lehet nézni - és tapperolni is, de ez most annyira nem tartozik ide). Nem mindenki akar daredevileset játszani... A kijelzőt akkor fogjuk leváltani, amikor a (okos)fülhallgatót is leváltjuk agyimplantra, ami közvetlenül az agyban hozza létre az audiovizuális érzékletet. Vagy amikor kifejlesztik a holografikus kijelzőt.
(Igaz, ha onnan rendeli valaki kell egy hónap mire ideér, itthon meg majdnem a duplájába kerülnek de így is ár/érték bajnok füleseknek írják a tesztek)
A
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most a meglevo, megfelelo uzemidot biztosito, de kisse nagy bluetooth-os fulesek helyett az Apple kiadott egy kisebb meretu, kisebb uzemideju es nem eppen szabvanyos megoldast. Viszont ezt mar hajlando volt integralni a sajat rendszereibe, tehat nepszeru lesz az Apple tulajdonosok koreben, mint az okosora. Nem mintha a vezetekes apple fulhallgatot olyan sokan hasznaltak volna.
Az alternativa pedig a lightning porta dugott adapter lesz, amibe belemegy a normal fulhallgato dugo is. Azaz ha tolteni szeretnek a telefont, akkor a tolto/audio adaptert beledugjuk a telefonba, ebbe beledugjuk a jack adaptert es a toltot, aztan a jack adapterbe beledugjuk a szokasos headset-et. Idealis esetben lesz kulso gyartotol kombinalt tolto es jack adapter, ami egy szabvany microusb es jack portot biztosit majd hogy kevesbe kelljen benazni az Apple design dontese miatt.
Az emberek nagyobbik resze meg marad a szabvanyos es sok helyen torvenyileg eloirt microusb es a jack portok mellett valamilyen mas keszuleken, amig le nem cserelik oket micro usb-C-re.
ps: Ha az Apple komolyan gondolna a dolgot, akkor nem csak a vezetek nelkuli toltest tamogatna, de a telefon is kepes lenne vezetek nelkul tolteni a fuleseket, akar hasznalat kozben is. Meg lehetne csinalni, csak folyamatosan be kell sugarozni a telefon kornyeket a tolteshez szukseges elektromagneses terrel es a telefon X meteres korzeten belul az osszes hozza parositott eszkoz tudja tolteni magat. Lakasok eseten is mukodne, a teljes lakas besugarzasa azt biztositna, hogy a lakasban barhol tudjon tolteni az osszes keszulek. Ez a technologia rengeteg erdekes targyat es ekszert lehetove tenne, pl. a led-es vilagito fogtomest is... :-)
ha nem csak telefonhoz lesz használható akkor még jó megoldás
többször esett meg már velem hogy a kis fülesem jött velem mikor elfelejtettem hogy bent lóg a kagylóba😊 az még a kellemesebb helyzet ilyenkor ha a füled húzza meg és nem a jag szakad ki a notiból
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.09.12. 12:59:05
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
És csak 1 akksit kell töltenem,nem hármat 😄
Nekem kevés ha 2-3 órát megy egy töltéssel.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Többször akartam is már egyet venni erre a célra, de eddig valahogy minden más tulajdonság előbbre való volt nálam, mint az, hogy ne legyen madzagja... Pl. legutóbb egy aktív zajszűrős fejhallgatót vettem a melóhelyre... 😄
Szóval a wireless fülhallgatót továbbra is kihagynám, legalábbis addig, amíg nem tudnak normális DAC-ot beleépíteni és az akksi ekkora gond lesz. Ugyanez igaz a digitális vezetékes megoldásokra is.
Nekem inkább az a bajom ezekkel, hogy a termék drága, de ott a gyenge láncszem, a beépített Li-Ion akksi, ami 2 év után már csak fél napot megy, akkor az egész mehet a szemétbe.
Nagyon kellene már a Li-Ion pakkoknak is valami szabványosítása, bár akkor a gyártók gondolom találnának más alkatrészt, ami gyenge láncszem lesz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Kb. mióta mobilok léteznek flagshipet veszek. Soha egyik dobozában sem volt... szóval, jöhet a "rakás", melyek esetében volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mindegy, megérdemled... <#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Ezzel a megoldással egyébként pont a választás szabadságát korlátozzák. Hiszen eddig is voltak vezeték nélküli megoldások. <#alien>#alien>
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Next PC upgrade: 2022