Alakul a The Flash-mozifilm szereplőgárdája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem Snyder a legnagyobb baj. Ezekkel a szar forgatókönyvekkel nincs rendező, aki normális filmet tudna forgatni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én nem értem a Warnert...
Jó, az megvan, hogy nem nagyon keverjük a mozit a tévével. Persze, hisz ki menne moziba, ha ugyanazt látja, mint amit a tévé előtt?
És persze ki fizet egy mozis színésznek annyit, hogy bevágódjon a tévésorozatokba is... (cameo-kat szoktak vállalni azért)
De a Marvel mégis megoldotta, hogy úgy válaszotta ketté a két világot, hogy közben nem rebootolták a sorozatokat, és nem kerestek új színészeket...
A Marvel Cinematic Universe ebben legalább egységes...
A Shield sorozat olyan szépen igazodik a mozifilmekhez, hogy öröm nézni.
A Warner elég komoly sorozatfüggő bázist veszít el azonnal azzal, hogy dobják a sokak által szeretett gárdát.
És persze a sorozatokkal megalapozott világot is. :S
A másik amit nem értek, hogy miért kell Zack Snydert erőltetni? Már 2 filmben is megmutatta, hogy unalmas, amit csinál...
Jó, az megvan, hogy nem nagyon keverjük a mozit a tévével. Persze, hisz ki menne moziba, ha ugyanazt látja, mint amit a tévé előtt?
És persze ki fizet egy mozis színésznek annyit, hogy bevágódjon a tévésorozatokba is... (cameo-kat szoktak vállalni azért)
De a Marvel mégis megoldotta, hogy úgy válaszotta ketté a két világot, hogy közben nem rebootolták a sorozatokat, és nem kerestek új színészeket...
A Marvel Cinematic Universe ebben legalább egységes...
A Shield sorozat olyan szépen igazodik a mozifilmekhez, hogy öröm nézni.
A Warner elég komoly sorozatfüggő bázist veszít el azonnal azzal, hogy dobják a sokak által szeretett gárdát.
És persze a sorozatokkal megalapozott világot is. :S
A másik amit nem értek, hogy miért kell Zack Snydert erőltetni? Már 2 filmben is megmutatta, hogy unalmas, amit csinál...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az a Ray Allen szerintem jó lesz Henry Allen-nek is 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.11. 18:35:57
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.09.11. 18:35:57