7
-
#7 Nagy általánosságban, ez persze nem igaz mindenkire, de a steam-es és egyéb statisztikákat nézve pl teljesített achievementek százalékos aránya stb, pl ha a tárgynál maradunk a skyrim főszálához vagy valamelyik kései feladathoz köthető achievementek nagyrészét iszonyat kis számú játékos teljesíti, nem ritka az 1% alatti, ami arra utal hogy 2/3 játékosállomány végig sem viszi, és pc-n még több a hardcore játékos mint konzolokon, bár ugye az függ attól is kit nevezünk annak, szóval a casual rétegnek szerintem mindegy, ha normálisan akarsz játszani mindenképpen pc, személyszerint én modolok is mondjuk nem pont a skyrimet azt meg ugye konzolon nem lehet :) -
Aquator #6 Ezt mire alapozod? -
#5 Oda se neki, vegyetek PC-t azon nincs ilyen probléma, a konzolok csak az alkalmi játékosoknak valók, azoknak meg mindegy, úgy se tudják mik a modok, jelentős hányaduk be sem fejezi az elkezdett játékot. -
cateran #4 Gondolom valami jokepessegu ifju manager-titan rakerdezett, hogy "mijaza mod?" aztan mondtak neki, hogy modosiasok a jatekokhoz, mire felhorrent es a szivehez kapott "ha` az eredeti mestermuvekhez ugyan nenyujjanak man!" oszt lecsapott a banhammerral, majd bedobott 1 sushit es elegedetten hatradolt...
Probalom ep esszel vagy uzleti szemmel felfogni a dontest. de pusztuljak meg, ha ertem....Igy akarjak novelni az Xbox eladasokat? Azt tudjak, hogy az a konkurencia?:S -
Jagdgeschwader #3 Úgy van Sony, megint megcsináltátok! -
bandypappa #2 Pedig a konzolosok is belekóstolhattak volna abba a szinte végtelenül gazdag világba, melyben a pc-sek játszanak. -
#1 #console.peasants