Itt az Apple iPhone 7 és 7 Plus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: M2, 2016.09.19. 18:04:26
Csak ezért szóltam, hogy az IP67 miatt átmenni Apple fikázásba tök fölösleges haterkedés. De ha ennyire jól esik, nem akarom elrontani az élevezeted, folytasd csak nyugodtan - leszarom.
Akkor miért nem vízálló 1m-ig?
Nem csak akkor, folyamatosan. :-)
De ember! A szabványnak az a lényege, hogy meg kell neki felelni. Különben nem kapja meg a minősítést.
Mellesleg a 6S is védett volt, de inkább semmilyen minősítést nem szereztek rá, védve a saját seggüket. Most is védik: vízkár esetén nincs gari. Mint a többi gyártónál sincs.
Egész konkrétan, igen, így:
"Az IP67-nek is több fokozata van"
Olvasás megy?
Ne akard megmagyarazni, amihez nem ertesz.
Azt irta, hogy az IP67-nek tobb fokozata van ? :DDDDD
Meg csak hasonlot sem irt, ellenben leirta, hogy mit jelentenek a szamok.
Tudod van am IP65,IP67,IP68 is. :D
"Az IP67-nek is több fokozata van"?
Az IP67 az IP67, sötétke!
IP67:
"Az első számjegy a szilárd anyagok, a második a vízzel szembeni védelemre, az esetleges harmadik a szilárdságra vonatkozik."
- 6: Teljes mértékben védett por ellen
- 7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)
Wikipédián fent van. Ott van leírva feketén-fehéren, nehéz felfogni?
Az IP67-nek meg nincs több fokozata, mert az már nem IP67.
Valóban ilyen nehéz ezeket felfognod?
Ha anno nem kezdték volna el a vékonyítást, akkor a 20 mm vastag, 3-400 grammos készülékeken semmilyen Gorilla Glass nem segítene - úgy törne szilánkosra, mint a huzat.
Megfigyelted azt is, hogy az idióták az első pofon után rögtön személyeskedésbe csapnak át? Nyilván másba nem tudnak, hiszen az érveik kimerülnek az 1 bites frázisok pufogtatásában. Te is egy ilyen pufogtató vagy.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
Lentebb TokraFan megválaszolta bővebben. Ajánlom nézz utána jobban annak amiről beszélsz mert láthatóan fogalmad sincs mi újság.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.08. 23:18:39
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.08. 23:02:36
Áztasd be, aztán vidd gariztatni, aztán ess pofára...

"Vékonyabb készülék -> kisebb súly -> jobban bírja az üveg és az alu felület a leejtést -> jobban ütésálló."
Ezt a butaságot ugye te sem gondoltad komolyan? <#banplz>#banplz> Ugyan úgy rongyosra törik az üveg, ha leejted, plusz kényelmetlenebb kézben is tartani.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.08. 22:01:14
Amikor a gondolkodást osztották elfelejtettél sorba állni igaz? <#ravasz1>#ravasz1>
Itt egyedül te vered magad, de csak annyit értél el vele, hogy betonhülyét csináltál magadból. <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama>
Hogy hogy jön ide az én telefonom azt nem tudom, de megfigyeltem, hogy az idióták az első pofon után rögtön témaelterelésbe szoktak menekülni, általában teljesen reménytelenül. De hát legyen. Te lángész, lehet hogy az 1 bites világodban csak venni lehet ezeket a készülékeket ezáltal kizárólag támogatni tudod az adócsalókat de a valóság ennél pöttyet bonyolultabb. Persze téged ez nem érint, a te képességeiddel még a vásárlás is határeset lehet. <#hehe>#hehe>
Egyebkent vizallo telefont keszitett pl. a Sony is es az tenyleg vizallo, mert akar medenceben, viz alatt is lehet vele filmezni. (aqua sorozat) Utesallo telefont meg az olyan noname kinai cegek mint az alcatel is tudnak kesziteni, amik nem tornek el attol, ha naponta 4x lenduletbol betonra ejtuk oket. (ezt akar eveken at kepesek toleralni, teszteltem mar par ilyet tartos hasznalatban, kello ugyetlenseg mellett) A lenyeg, hogy szinte minden kaphato, ebbol az apple inkabb a markanevre koncentral, mert az hozza szamukra a nagy bevetelt. (az olcso termek, magas ar kombinacio) Ebben az egyben biztosan ok a legjobbak az elektronikai iparban.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.08. 17:21:37
De hogy te is megértsd, lefordítom neked: az összes multi ezt csinálja, mert megtehetik. Semmit nem változtat a tényeken az hogy itt vered magad. A telefonod gyártója valószínűleg ugyanezt teszi, és te támogatod őket. A laptopod gyártója szintén. Őket is támogattad. Adócsalókat támogatsz, ha akarod ha nem :)
Nem akartam ezt így leírni, mert gondoltam nem kell ennyire szájbarágni. Tévedtem.
Mint a piacon létező _összes_ telefon - csak szólok.
ADÓT CSALT és most is ezt csinálja. Ezt a csak kihasználta az adott ország törvényeit süket libtard mellédumálást meg inkább tartogasd azoknak az agymosottaknak akik meg is eszik. Szóval azoknak a törvényeknek felelnek meg magas térdemeléssel amiket pont a adócsaló multik irattak meg a lefizetett politikusnak nevezett báb bohócaikkal? <#ravasz1>#ravasz1>
Mellesleg az Apple nem adót csalt Írországban, hanem kihasználta az ország adta törvényeket, teszi ezt még sok más cég is ott.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.08. 16:06:36
Szerintem elég ha csak annyira vízálló, mint a 6s+ (ami ugye hivatalosan nem az) Nem ezekkel a telókkal kell búvárkodni, aki meg kipróbálja annak hajrá! :-)
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2016.09.08. 15:59:44
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Az agyatlan iSheep-eken kívül amúgy ki vesz szívesen bármit is egy olyan koszos multitól, ami baszik adót fizetni és a vezetője is csak egy <#kocsog>#kocsog> buzi? <#confused>#confused>
IP67
"6: Teljes mértékben védett por ellen
7: Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
- Igen, lehet növelni 100 mAh-al az aksit. <#hehe>#hehe>
"lehet vékonyítani tovább a jövőbeni készülékeket (az iPhone 7 nem lett vékonyabb!)"
- Erre aztán nagyon szükség van, így is gusztustalanul vékony telefonok vannak, aminek az égvilágon semmi értelme, max annyi, hogy a gyártó villogjon vele.
"vízállóság! (a Jack aljzatban ugyanis megül a víz)"
- Eddig is megoldották a vízállóságot jack csatlakozóval és az iphone 7 nem vízálló, csak csepp és por álló. :)
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.09.08. 15:02:33
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.08. 14:45:54
Valóban nem utaztam. De megtalálnám rá a megoldást nagyon hamar.
Annak aki nem olvas utána, csak az itt megtalálható postok alapján formál véleményt:
A 380 az 377 990- és egyáltalán nem a normális mérethez és kiépítéshez sorolnám az iPhone 7 Plus méreteit és a 256 Gb tárhelyet. Ugyanis az annak az ára.
A legtöbben a síma 7-est fogják venni 32 Gb és 255 990 az ára, esetleg a 128 Gb tárhelyest 294 990.
Persze ezek sem olcsók, nem azért írtam.
Ergo nem csak okosteló létezik, a jacket dobni az audioeszköz fejlesztő/-gyártó cégek is képesek, és talán ezeknek kéne kezdenie.
(De valami ilyesmi oka lehet, hogy az Apple megvette a Beats-t).
Eddig sem a tech-et fizetted meg ezekben a szarokban, hanem 60%-ban a brandet! Akinek az a fontos, milyen logót hord a gatyájában, nyugodj meg, ennél még sokkal többre is lehúzható! A cégek pedig nagyon jól teszik, hogy le is húzzák őket én is ezt tenném!
[merlinw.org]
Remek dolog, hogy adnak hozzá átalakítót, remélem abból a csoda anyagból lesz mint a töltő, és egy év után szétmálik az egész, aztán vehetek majd hozzá 10k -ért frisset a boltból :)
Amúgy összességében remek újítások ezek, de az, hogy a fényes verziót normális fizikai méretben 380-ért vesztegetik picit erős :D