8
  • Ender Wiggin #8
    Ezt próbálom magyarázni, hogy nem kell 80 eurót adni a játékokért, 1-2 éven belül lecseng a dolog, és akcióban DLC-kel együtt a negyedébe sem fog kerülni. A mikrotranzakció meg senkinek sem kötelező. Emlékszem az AC Unity esetében is mekkora volt a felháborodás, de a rinyálók nem gondolkodtak (vagy nem is játszották, csak rinyáltak), mert anélkül is ki lehetett hozni a maximumot, hogy az ember egyetlen extra centet is ráköltött volna (pl. a Digital Deluxe minden extrával másfél év után 14.99 euró volt, amihez eleve járt 500 Helix bónusz - ez az a játékbeli valuta, amit csomagokban súlyos eurókért árult az Ubi Store).
  • takysoft
    Értem én... de csak nekem tűnik fel, hogy a játékok kezdenek a kifizethetetlenségig drágulni? XD
    80 euró azért... mégis csak 25 ezer forint...

Mondjuk, hogy a Season's Pass mennyire éri meg, az még kérdéses...

De szerintem megveszem jövőre, ha lesz valami jó kis leárazás...
    még féláron se olcsó :S
  • Inquisitor
    Hát izé. Azért ehhez a végeredményhez biztos nem járult hozzá, hogy a DLC-kel és mikrótranzakciókkal tarkított játék a hírek szerint az eredeti verzió harmadába fűrészelt sorozat első darabja.
  • Jawarider
    "nem is okozott akkora eufóriát, mint közvetlen elődje"

Ha az elődje felteszi a mércét, még ha meg is ismétlődik a "szint" már nem üt akkorát.
  • wraithLord
    Egy játék csak akkor nem indul el egy gépen, ha technikailag lehetetlen a futtatása. Pl. a hardver nem támogat egy API-t, szoftverkörnyezetet stb.
    Ha a te géped nem ilyen régi, akkor el fog indulni rajta, max. már a főmenüből kilépni is kínszenvedés lesz, magában a játékban pedig több másodperc alatt fog a gép egy frame-et produkálni.
    Ha a géped alulról súrolja a minimumot, akkor attól függően, hogy a fejlesztő mennyivel lőtt a gépigény fölé, a grafika egyes összetevőinek very low/low/esetleg medium beállításaival, alacsony felbontáson biztos elmegyeget rajta. A legtöbb játék a minimum konfig körül lazán elmegy FHD-nél alacsonyabb felbontásokon medium beállításokkal.
    ------

A történethez: úgy tudom, hogy ezt a részt a kiadó gyakorlatilag 3 részre szedette (ez az első), ezért lett a történet relatíve rövid is és klisés is. Nekem eddig tetszik a játék.
  • Ender Wiggin #3
    DX:HE tökéletes lett volna, ha lehet a praxis pontokat adni-venni is. Minden egyéb telitalálat, a helyszínek, a karakterek, a hangulat, a zene, a színészek, a sztori (és az elsőben is büntetlenül kifosztható volt minden, az AI erőssége a csatában volt, meg a lopakodás közben). A MD-vel nem játszottam, csak a videókat nézem, de az az érzésem, hogy Prága nagy hiba volt. Jensen valahogy kilóg, semmiben lebeg, nincs kötődése, nincsenek meg a személyiségének a horgonyai, mint az elsőben a többi karakter. Grafikailag, játékmenetben jó ez is, de a lényeg, a sztori nem üti meg a szintet. Nem is beszélve arról, hogy az előzőnek hogy lett vége. Muszáj lett volna valahogy ME-módra tovább vinni az előző játék döntéseit, mert ez így elég vékony. De itt az első DLC, amit szerintem követni fog több is, úgyhogy 1 év múlva valószínű jó vétel lesz az egész csomag...
  • AcsMarci
    Próbáld ki és kiderül. A minimum sem mindig pontos, olykor pont hozod a szintet de a játék el sem akar indulni, olykor meg épp alatt avagy, és minimumon is simán fut.
  • Mentol
    Hello,
    Ez érdekelne, de a konfigom nem éri el a minimumot. Akkor el sem indul, vagy csak lassú lesz?