Megszüntették a Grimm című krimisorozatot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem is emlékszem hog valaha jó sorozaot magyar tv sugárzott e egyáltalán. Csak ilyen 4 évados késésekkel max amikor már kutyát nem érdekelte."
Ez kifejezetten nagy marhaság, ilyet csak az ír, akinek fingja sincs a sorozatokról. Elég az augusztusi vagy az idei premiereket megnézni a Preachertől kezdve a 11.22.63-on át a, tudom is én, Luciferig vagy a The Night Managerig.
"ez a stílus amerikában megy és ezért ér ide is de inkább minek..."
Ez is elég nagy marhaság. Ez a stílus nem igazán megy Amerikában, a Grimm sosem volt siker. Amerikában ilyen Game of Thronesok, mg Walking Deadek meg Better Call Saulok mennek. Meg NCIS-ek.
Ez kifejezetten nagy marhaság, ilyet csak az ír, akinek fingja sincs a sorozatokról. Elég az augusztusi vagy az idei premiereket megnézni a Preachertől kezdve a 11.22.63-on át a, tudom is én, Luciferig vagy a The Night Managerig.
"ez a stílus amerikában megy és ezért ér ide is de inkább minek..."
Ez is elég nagy marhaság. Ez a stílus nem igazán megy Amerikában, a Grimm sosem volt siker. Amerikában ilyen Game of Thronesok, mg Walking Deadek meg Better Call Saulok mennek. Meg NCIS-ek.
Simán voltak jó sorozatok. Persze lehet, hogy még a "te időd" előtt (és biztos az én időm előtt is). Csak pár beugrik hirtelen: Jóbarátok, Miss Pszichozsaru, Kaméleon, Ilyen az élet, House, Maffiózók, Monthy Python (ráadásul ez feliratos volt, ami nagy plusz pont), az eredeti Batman rajzfilsorozat, X-Akták stb. De biztos van még sok, csak végig kéne nézni a listákat.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem is emlékszem hog valaha jó sorozaot magyar tv sugárzott e egyáltalán.
Csak ilyen 4 évados késésekkel max amikor már kutyát nem érdekelte.
a HBO persze más... se ez sose volt jó sorozat, nem RPG , inkább abba a katyvaszba fér bele hogy "vámpírvadász boszorkányvadász démonvadász" ez a stílus amerikában megy és ezért ér ide is de inkább minek...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.08.30. 22:07:06
Csak ilyen 4 évados késésekkel max amikor már kutyát nem érdekelte.
a HBO persze más... se ez sose volt jó sorozat, nem RPG , inkább abba a katyvaszba fér bele hogy "vámpírvadász boszorkányvadász démonvadász" ez a stílus amerikában megy és ezért ér ide is de inkább minek...
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.08.30. 22:07:06
Krimii?.....