A kínai médiahatóságnak nem tetszik a celebek dicsőítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képmutatás barmilyen formáját utálom, függetlenül pártállástól, vilagnezettől, vallástól, országhatároktól, , bármitől!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.02. 18:34:21
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.09.02. 18:34:21
Javíts ki, ha tévedek, de nekem úgy tűnik, hogy ezexerint a témáról ugyan azt gondoljuk.
😉
Vállalom, hogy félreértettem, amit írtál, de szerintem azért nem volt ez olyan egyértelmű.
😉
Vállalom, hogy félreértettem, amit írtál, de szerintem azért nem volt ez olyan egyértelmű.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nyilván, mivel a cikk Kínáról szólt és természetszerűleg ehhez szóltam hozzá! Ugyanakkor még mindig nem értem, hol zárja ez ki annak lehetőségét, hogy más államokra/országokra is értsem a mondandómat??
Nem sok nagyhatalomról tudok ahol a kammenista pártfunkciknak kiváltságaik lennének. 😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kérek idézd tőlem, hol említem kizárólagosan Kínát és miből fordítottad le magadban, hogy a mondandóm nem vonatkozhat más államokra, országokra?
És csak annyit tegyünk hozzá, hogy azok az értékek, aminek fenntartására most felhívják a figyelmet több ezer év óta valamilyen mértékben a kínai kultúra része, amikor valamilyen pusztai nép, hunok rokonai meghóditották őket, azok is azt vették át, mióta Konfúciusz ezt leírta ie. 500 körül.
Szemben ugye a nagyondemokratikus USA-val, ami (mint társadalom) azért ilyen hagyományokkal nem rendelkezik.
Szemben ugye a nagyondemokratikus USA-val, ami (mint társadalom) azért ilyen hagyományokkal nem rendelkezik.
A lehallgatást, Mexikói határ illegális átlépői agyonlövése kimaradt. De az egy szép demokratikus állam. Joga van kormányokat megbuktatni, embereket bárhol a világon kivégezni, akik sértik az amcsi értékeket. De Kína a büdös bunkó. És az elfajzott egyesek szerint. Szégyen...
"Nagyon kedves, amikor az emberi jogokat számos tanulmány alapján lábbal tipró hatalom magyaráz erkölcsi és egyéb magasztos értékrendről, illetve azok állítólagos védelméről..."
Így van, kapja be az USA! 1200 állampolgárt lőnek le a rendőrök évente, meg mai napig van halálbüntetés, politikai foglyok bírósági eljárás nélküli fogvatartása, kínvallatása, tömegek szisztematikaus butítátsa, a média állami érdekek mögé állítása STB.
Ó bameg, most látom, te nem is az USA-ról írtál HSZT-t!
XD
Így van, kapja be az USA! 1200 állampolgárt lőnek le a rendőrök évente, meg mai napig van halálbüntetés, politikai foglyok bírósági eljárás nélküli fogvatartása, kínvallatása, tömegek szisztematikaus butítátsa, a média állami érdekek mögé állítása STB.
Ó bameg, most látom, te nem is az USA-ról írtál HSZT-t!
XD
...mindig voltak kiváltságosak, és ha nem tudnál róla , elég komoly perek mennek arrafelé, meg tűnnek el újgazdagok a látótérből mert épp vallatni viszik őket. Nem úgy itt eu-ban amit maga alá temetett a globalizmus meg a goldman sachs meg a komiszfidesz.
Nagyon kedves, amikor az emberi jogokat számos tanulmány alapján lábbal tipró hatalom magyaráz erkölcsi és egyéb magasztos értékrendről, illetve azok állítólagos védelméről...Nyilván nem akarják az embereket a gazdagság vágyával "fertőzni", így megmarad ez a kiváltság a kommunista párt tagjainak és csatlósaiknak.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.30. 18:36:43
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.30. 18:36:43
#cuckmany
Ez igen, pár év alatt a németek eljutnak a poroszos fegyelemtől a pipogya sutyerákságig , Kína pedig a világhatalom szélétől a közepéig. De azért biztos jó dolog egoistáknak lenni különben nem csinálnák (?!) .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.08.30. 14:25:50
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.08.30. 14:25:50