6
  • KoLaMan
    Abszolúte irreleváns a sztoriban a bőrszín. Akár kis kínai ápolhatna tolószékes indiánt - éppúgy működne.
  • KoLaMan
    Igen, kár. Nekünk itt Európában biztosan. Ahogy Grobs is írta, a francia eredeti teljesen rendben volt, emiatt újat/többet legfennebb az amerikai nézőknek adhat, azok meg nem erre a műfajra vevők - hacsak nem akarnak egy kifejezetten idétlen szirupos vígjátékot csinálni belőle (amire sajnos van esély)
    Kevin Hart meg... Ne legyen igazam, de az ő habitusa ide kevés (hacsak - mondom megint - nem épp az a cél, hogy elökörködjék az egészet).

Tudod, én meg azt nem értem, hogy Te mit nem értesz azon, ha sokakból ellenérzést vált ki, amikor egy remekül kivitelezett, remek szereplőkkel, rendezővel, stb., leforgatott filmet a nagy amcsi stúdiók elővesznek, és újra forgatják. Teljesen nyilvánvalóan nem azzal a szándékkal, hogy valamit is hozzátegyenek az eredetihez, netán javítsanak azon, hanem kizárólag üzleti megfontolásból.
  • Paddy
    A valóságban fehér ember volt a segítője, nem értem mire fel ez a nagy feketítés.
  • grobs
    Amerikai remake-nek akkor van értelme ha az eredetiben spórolni kellett valamin. pl.: La totale! - True Lies. Az Életrevalók teljesen rendben volt minden tekintetben, egy amerikai változattal csak elrontani tudják.
  • kalapos01
    Kár? Kurva jó a film, ha valamit, akkor az ilyet érdemes feldolgozni, nem valami szarságot. Dolgozzák csak fel, legyen minél jobb, ismerjék meg még többen.

Kevin Hart érdekes választás, nem kicsit leesett az állam, amikor hallottam, de épp a meglepetés faktor miatt bejöhet. Rengeteg komikus szárnyalt olyan szerepben, ami hozzá képest szokatlan volt, és produkált nem vártat. Talán Hartnak is összejön.

(Sosem értettem, hogy bárkit miért izgat olyan film, ami őt nem is érdekli vagy érinti. Van ezer másik film, ami készül és nem érdekli a többséget. A remake miért más tészta? Nyilván, aki látta az eredetit, az nem fogja megnézni, mert minek. De ez nem úgy működik, hogy "ez a mienk, ők nem érdemlik meg". Nem irigykedni kell, hogy ők is kapnak belőle.

Más lenne, a helyzet, ha régi amerikai filmet dolgoznának fel, de ez egy európai film, ami sokakhoz nem jut el. Itthon sem néz a kutya sem európai filmet, pedig milyen kurva jók vannak, és csak akkor jutnak el azok az emberekhez, ha Hollywood feldolgozza őket.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.08.28. 14:13:38
  • Jim Morrison
    Kár feldolgozni, bár amerikától ezt már megszokhattuk...Kevin Hart meg szerintem nem a legjobb választás erre a szerepre.