Az első Duke Nukem 3D remaster képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ennek az éremnek 2 oldala van.
Az egyik a Duke Nukem Megaton Edition.
Volt ugye az alap Duke Nukem 3D
Majd kijött hozzá a Plutonium PAK, egy negyedik epizóddal. (the Birth)
Később így árulták őket Atomic Edition néven.
Aztán megjelent hozzá még pár thrid party kiegészítő. Mármint rengeteg, de volt 1-2 kimondottan közkedvelt is.
Ezekből fogott a 3DRealms hármat (Nuclear Winter, Duke it out in DC, és Duke Caribbean: Life is a Beach), és beletette a Megaton Edition-be.
Emellett meg tett még bele steam achievement-eket, meg persze fut minden modern gépen.
A grafika is javult, de ettől még korhű. Szóval pár szebb shader, jobbmotor, de ugyanazok a sprite-ok. Ha valakinek az "eredeti" Duke hangulat kell, erre szavazzon.
Pro:
Remekül működik, vannak achievement-ek, igazi Duke hangulat, és benne van minden pála, mai valaha releváns lehetett 😄
Con:
Maximum 2560x1440p felbontás, ami kicsit fájó, mert ezt az engine-t simán meg tudnám hajtani 4K-ban is 😊
Az igazi "duke" hangulatban azért van 1-2 mai gyereknek illúzióromboló dolog...
(pl a 2D-s ellenség stprite-ok)
A másik oldalom meg ott van a közösségi csoportosulás.
Egy JonoF nevű srác kiadott egy új verziót a Duke Nukem 3D "build" engine-jéből.
ezt később továbbfejlesztette (és elvileg fejlesztgeti még ma is) az eduke32 csapata.
Közösség ezt az eduke32 engine-t, és rengeteg grafikai javítást (textúrák, modellek, zenék, pálya-javítások stb) csomagolta egybe, és adta ki Duke HRP: High Resolution Pack néven.
Maga az eduke32 önmagában hasonló, mint a megaton edition motorja, így inkább a HRP-ről ejtenék pár szót.
Pro: Korhűbb grafika. Persze nem egy DX12, de azért komoly felturbózása az eredetinek. Általában hangulatos, és szereti a 4K-t is 😊
Con: A motor azért erősen a határain van pörgetve. A pályák betöltése néha igen-igen lassú. A nemhivatalos 3 kiegésztő(előbb lsitáztam) elvileg támogatva van, de pocsékul. Kifagyogatnak betöltésnél, ha a textúrákat is bekapcsoljuk. Vagy csak épp az új fegyverek/ellenségek nem töltődnek be (helyettük a régiek...).
A beállítása sem olyan egyszerű, mint Megaton Edition "futtatod azt megy" módszere. Nem olyan elképesztően bonyolult, de azért nézni kell 1 percig.
Az én kérdéseim (2 lesz)
-Már van remake 😄 a Megaton edition.... akkor ez most mi????
-A képek... ebből az első ismerős. Pedig végignyomtam minden pályát alapjátékban is meg a kiegészíítőkben is. A 3 másik helyszín nem ismerős. Szóval ez mi? Tuti h remaster???
Szerintem ez nem Remake lesz...
Remake van már. 3D remake-nek meg ezek a képek szarok 😄
Az egyik a Duke Nukem Megaton Edition.
Volt ugye az alap Duke Nukem 3D
Majd kijött hozzá a Plutonium PAK, egy negyedik epizóddal. (the Birth)
Később így árulták őket Atomic Edition néven.
Aztán megjelent hozzá még pár thrid party kiegészítő. Mármint rengeteg, de volt 1-2 kimondottan közkedvelt is.
Ezekből fogott a 3DRealms hármat (Nuclear Winter, Duke it out in DC, és Duke Caribbean: Life is a Beach), és beletette a Megaton Edition-be.
Emellett meg tett még bele steam achievement-eket, meg persze fut minden modern gépen.
A grafika is javult, de ettől még korhű. Szóval pár szebb shader, jobbmotor, de ugyanazok a sprite-ok. Ha valakinek az "eredeti" Duke hangulat kell, erre szavazzon.
Pro:
Remekül működik, vannak achievement-ek, igazi Duke hangulat, és benne van minden pála, mai valaha releváns lehetett 😄
Con:
Maximum 2560x1440p felbontás, ami kicsit fájó, mert ezt az engine-t simán meg tudnám hajtani 4K-ban is 😊
Az igazi "duke" hangulatban azért van 1-2 mai gyereknek illúzióromboló dolog...
(pl a 2D-s ellenség stprite-ok)
A másik oldalom meg ott van a közösségi csoportosulás.
Egy JonoF nevű srác kiadott egy új verziót a Duke Nukem 3D "build" engine-jéből.
ezt később továbbfejlesztette (és elvileg fejlesztgeti még ma is) az eduke32 csapata.
Közösség ezt az eduke32 engine-t, és rengeteg grafikai javítást (textúrák, modellek, zenék, pálya-javítások stb) csomagolta egybe, és adta ki Duke HRP: High Resolution Pack néven.
Maga az eduke32 önmagában hasonló, mint a megaton edition motorja, így inkább a HRP-ről ejtenék pár szót.
Pro: Korhűbb grafika. Persze nem egy DX12, de azért komoly felturbózása az eredetinek. Általában hangulatos, és szereti a 4K-t is 😊
Con: A motor azért erősen a határain van pörgetve. A pályák betöltése néha igen-igen lassú. A nemhivatalos 3 kiegésztő(előbb lsitáztam) elvileg támogatva van, de pocsékul. Kifagyogatnak betöltésnél, ha a textúrákat is bekapcsoljuk. Vagy csak épp az új fegyverek/ellenségek nem töltődnek be (helyettük a régiek...).
A beállítása sem olyan egyszerű, mint Megaton Edition "futtatod azt megy" módszere. Nem olyan elképesztően bonyolult, de azért nézni kell 1 percig.
Az én kérdéseim (2 lesz)
-Már van remake 😄 a Megaton edition.... akkor ez most mi????
-A képek... ebből az első ismerős. Pedig végignyomtam minden pályát alapjátékban is meg a kiegészíítőkben is. A 3 másik helyszín nem ismerős. Szóval ez mi? Tuti h remaster???
Szerintem ez nem Remake lesz...
Remake van már. 3D remake-nek meg ezek a képek szarok 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
erről van szó!
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
Igen,kevés melóval akarnak sok pénzt beszedni.Nyeh...
Ami még rosszabb hogy ennek a játéknak már van felújított változata valódi 3D-ben megcsinálva,nem forognak a holltestek utánad hanem rendes 3d modellek vannak,és HD textúrák.Szóval nem értem mi szükség van erre a fejlesztők által készített Remaster verzióra amikor van jobb.
Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.08.28. 07:48:09
Ami még rosszabb hogy ennek a játéknak már van felújított változata valódi 3D-ben megcsinálva,nem forognak a holltestek utánad hanem rendes 3d modellek vannak,és HD textúrák.Szóval nem értem mi szükség van erre a fejlesztők által készített Remaster verzióra amikor van jobb.
Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.08.28. 07:48:09
Borderlands1 -enk se ártana remaster (ultra physx meg particle count kiakasztás ), meg mondjuk rendes folytatás se .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.08.28. 06:17:52
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.08.28. 06:17:52
Jó, de akkor dolgozni kéne! PEdig a cél az, hogy minél több lé, minél kevesebb melóval...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Megint Remasterelünk....Az alap ötlet kúrva jó,de a megvalósítás szar,(bocsánat a csúnya szóért),ez így lehúzás,semmi több.Kiadjuk ugyanazt a játékot feljavított textúrákkal, magasabb felbontás és operációs rendszer támogatással -édes kevés.Modern enginnel kéne kiadni őket, Pl. Hitman1-2 kiadnák az Absolution grafikus-fizikai motorjával és meseterséges intelligenciájával, Absolution animációival-Absolutionba sokal szebb animációk vannak,(lényegében kiadnának az Absolutionhoz Hitman 1, Hitman 2 modot).Lenne classic és modern mod:Classicba ugyanaz a játék menet lenne mint az alap játékban,Modern módba behoznák a fedezékrendszert,fegyver tuningot ,így mindenki megtalálná a maga szájízének megfelelő stílust.Na ezt nevezném reamasterelésnek.És nyugodtan elkérhetnének érte 60 Eurót,nem húznám a számat.
Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.08.27. 11:19:30
Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2016.08.27. 11:19:30