Így fest a Deus Ex: Mankind Divided első órája Ultra beállításon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem. Azért köszi! Igen néztem angolul már van végigjátszás. Igazából egy magyar youtuber kezdte csak el,ami furcsa,de értem,hogy inkább azokat mutatják be,amiben van multplayer.

Ready Player One

Sajnos én csak az előzővel kapcsolatban tudnék segíteni (abból kiderülnek dolgok ehhez a játékhoz, előzményként, legjobb választás belőle a Director's Cut), mert ezt nem veszem meg 50 euróért, egyelőre. Majd, ha minden DLC-vel akciósan 10-15-ért lesz, akkor. De a neten (youtube-on) tutti vannak már végigjátszások (az is angol, nyilván), amiből el lehet lesni, hogy mit csinálnak.
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.08.25. 16:43:15

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Előrendeltem. Játszom amióta megjelent.Én először találkoztam ezzel a játékkal teljesen ismeretlen minden benne,de mivel nagy Cyberpunk rajongó vagyok nagyon bejön. Egy gondom van nagyon nagyon sajnálom,hogy nincs Magyar felirat hozzá, igy sok mindent nem értek _😞
Például totál nem tudom használni egyik képességem sem úgy a játék 10 órájától kezdve,mert egyszerüen nincsennek benne abba a fekete körben tudjátok,ahol lehetne választani a képességek közül és hozzá rendelni a billentyükhöz. Valaki tud valami megoldást?
Habár attól tartok Magyarországon nagyon kevesen játszanak ezzel a játékkal.

Ready Player One

Bazi jó, de a régi szereplők hangja zseniális volt, ezek az újak olyan semmienek (nem Jensenre gondolok, Toufexis még mindig zseniális, akármit csinál)...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams